Primera causa de defunció, a nivell mundial. Es deu a l'obstrucció, parcial o completa, de les artèries que porten la sang al cor
Segona causa de defunció, a nivell mundial. Afectació de la circulació cerebral a causa de la pèrdua de flux sanguini al cervell, produint una lesió irreversible en la zona afectada.
Regala un detall únic, sostenible, fet a mà i amb valor social. Regala Tam Tam...és tant el que regales!
Entitat privada d'iniciativa social, catalana, sense ànim de lucre, nascuda a Vic el 1993, fruit de la quimera del metge vigatà Carles Furriols.
Si vols que els teus regals valguin per mil, visita l'Atelier (Vic). Fas feliç a qui rep el regal i tu estàs col·laborant en l'inserció laboral per persones amb problemes de salut mental.
La carbassa ajuda en la prevenció de grips, refredats, per el que és ideal per consumir a l'hivern.
Fruit sec ric en fibra i Hidrats de carboni, de baix contingut calòric.
Aliment molt equilibrat a nivell nutricional, típic de la tardor, amb un alt contingut en fibra.
L'objectiu és sensibilitzar la societat sobre els trastorns mentals, lluitar contra l’estigmatització que pateixen les persones afectades i impulsar iniciatives que en millorin l’atenció. #No Estàs Sol@
Malaltia crònica i hereditària, que produeix generalment la degeneració del sistema digestiu i del sistema respiratori.
Malaltia inflamatòria crònica de la pell, caracteritzada per una picor intensa a qualsevol part del cos, associada amb lesions cutànies i ferides.
Malaltia ocular de caràcter genètica, degenerativa i hereditària, amb una proressiva disminució greu de la capacitat visual i que, sol acabar en ceguesa.
Fruita molt refrescant, amb el contingut d'aigua més elevat, un 93%, i de valor calòric molt baix
Ideal per l’estiu, aporta gran quantitat d’aigua, vitamines, minerals i sucres que permeten hidratar i nodrir l’organisme de manera sana i natural.
El gerd és un fruit comestible, una mica més àcid que la maduixa, però amb un gust propi molt característic i intens.
Les prunes crues contenen aigua, hidrats de carboni, proteïnes, fibra i menys de l'1% de greix
Crues contenen molta aigua, hidrats de carboni, proteïnes, fibra i poques calories.
Conté aigua, hidrats de carboni, fibra i gairebé gens de greix