SALUT MENTAL ( 10 Octubre)

SALUT MENTAL ( 10 Octubre)

L'objectiu és sensibilitzar la societat sobre els trastorns mentals, lluitar contra l’estigmatització que pateixen les persones afectades i impulsar iniciatives que en millorin l’atenció.

-A Osona (Catalunya Central) disposem de l'entitat Osonament, amb atenció médica i recursos socials per la gent afectada de malalties mentals, adiccions i trastorns de la comunicació. El principi essencial d'Osonament, és la defensa dels drets, de la qualitat de vida i de la igualtat d’oportunitats de les persones, i un alt compromís amb la comunitat amb l’objectiu d’aconseguir que aquesta sigui més inclusiva i fomentar la salut mental entre tots els seus membres. Prioritzen el treball en equip, metodologia de treball d’escolta, cooperació, comunicació, respecte, igualtat i participació de tots els membres de l’equip, coordinats per la consecució d’un objectiu comú sota la mateixa filosofia i llenguatge de treball, en què cada persona realitza les tasques per a les que té major competència i expertesa, amb responsabilitat i compromís per construir el projecte comú.

Per obtenir més informació, podeu contactar amb ells a través del mail osonament@osonament.cat o bé al telèfon 93 889 50 59 i consultar la web www.osonament.cat

 -A tot Catalunya disposem dels seguents recursos per rebre atenció, informació i ajuda;
061 Salut Repon, servei d'atenció telefònica per a persones amb conducta o ideació suïcida, atenció a seus familiars o amics, per rebre suport telefònic d'un/a professional expert/a en salut mental, que valorarà el seu cas i assignarà el recurs més adequat en funció de les necessitats. 

-info@salutmental.org
-93 272 14 51