HALITA LIMPIADOR LINGUAL
   HALITA LIMPIADOR LINGUAL

   HALITA LIMPIADOR LINGUAL

   6,50 €
   Impostos inclosos

   HALITA® netejador lingual permet efectuar fàcilment la neteja de la llengua de forma diària. A la llengua s'acumula la major quantitat de bacteris de la cavitat bucal, per això és molt important eliminar diàriament la capa de bacteris i les restes d'aliments que s'acumulen sobre la llengua, d'aquesta manera s'evita la proliferació de bacteris anaerobis productors de gasos pudents. Consta de dues cares, una de perfil ondulat, especial per adaptar-se a la depressió central de la llengua, i una altra de perfil llis, dissenyada per netejar els laterals. Ús extern. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer-lo servir. 

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   HALITA® netejador lingual permet efectuar fàcilment la neteja de la llengua de forma diària. A la llengua s'acumula la major quantitat de bacteris de la cavitat bucal, per això és molt important eliminar diàriament la capa de bacteris i les restes d'aliments que s'acumulen sobre la llengua, d'aquesta manera s'evita la proliferació de bacteris anaerobis productors de gasos pudents (CVS). El netejador lingual HALITA® consta de dues cares, una de perfil ondulat, especial per adaptar-se a la depressió central de la llengua, i una altra de perfil llis, dissenyada per netejar els laterals. Netegeu la part central de la llengua, utilitzant la cara del netejador que presenta un sortint, subjecteu el netejador lingual pel mànec de manera que el sortint quedi a la part inferior, traieu la llengua i introduïu el netejador lingual a la boca intentant arribar a la part més llunyana de la llengua, arrossegueu el netejador pel centre de la llengua cap a la part davantera de la boca, esbandiu el netejador amb aigua, netegeu els laterals de la llengua utilitzant la cara llisa de netejador, al acabar, esbandiu sempre el netejador després de cada passada. Els primers dies, és possible que l'ús del netejador us provoqui una sensació de nàusea, amb el temps, aquesta sensació desapareixerà i podreu aconseguir arribar a zones més llunyanes de la llengua. Després de la neteja de la llengua i el raspallat dental, amb Halita Pasta amb Fluor, l'ús diari de Halita Col.lutori o Halita Spray soluciona el problema del mal alè.
   Ús extern. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer-lo servir.
   *Disponible en varis colors.

   DENTAID
   cura bucal

   Referències específiques