ODDENT LÍQUID ORAL 150 ML
   ODDENT LÍQUID ORAL 150 ML

   ODDENT LÍQUID ORAL 150 ML

   10,99 €
   Impostos inclosos

   Ajuda a facilitar el procés natural de cicatrització i de reparació dels teixits bucals. Si els símptomes persisteixen, consulteu un professional sanitari.

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Adhesió i protecció òptima de la mucosa gingival, activitat generadora de la capa protectora, per a la salut de les genives i alleujament de la inflamació dels teixits orals. Les seves propietats es deriven de l'ús de diversos polímers, calibrats per oferir excel·lents propietats mecàniques i de biocompatibilitat. Formulat amb Àcid hialurònic d'elevat pes molecular (EPM), que s'assembla a l'Àcid hialurònic natural disponible al teixit gingival. L'Àcid hialurònic d'EPM es concentra principalment a les capes més externes del teixit gingival sa, contribuint a la funció de barrera i a la força de tracció del lligament periodontal. En la malaltia periodontal i altres lesions dels teixits (estats inflamatoris, borses gingivals, ferides, etc.), la demanda d'Àcid hialurònic requerit pels teixits s'incrementa considerablement [fins a un 200% comparat amb els valors basals), cosa que demostra el seu valor per al manteniment de les genives sanes. Estudis clínics han demostrat que la disponibilitat d'Àcid hialurònic exogen, de característiques similars a les del produït de manera natural, ajuda a facilitar el procés natural de cicatrització i de reparació dels teixits bucals. ODDENT® gràcies a la seva adhesió al teixit, permet que l'Àcid hialurònic permaneixi al lloc de l'aplicació, ja que altrament seria eliminat pel constant flux salivar. Després d'una higiene bucal correcta, esbandiu-vos la boca amb 10 ml (inclou vas dosificador) durant 1-2 minuts, no cal diluir el producte. És recomana no menjar ni beure almenys fins 30 minuts després de l'aplicació. Abans de tancar l'envàs després del seu ús, elimineu tots els residus del producte. Producte només per a ús personal. Si els símptomes persisteixen, consulteu un professional sanitari. ODDENT® és extremadament segur i no presenta contraindicacions ni efectes adversos i pot ser utilitzat sense cap mena de restriccions per ús infantil, dones embarassades i persones d'edat avançada. El perfil de seguretat d'ODDENT® resulta particularment apropiat quan són contrindicats els antiinflamatoris. Conté Xylitol, edulcorant natural que no provoca càries ni causa variacions significatives en el nivell de sucre a la sang, per tant el producte resultaria també apropiat per a diabètics. No es coneixen interaccions amb altres fàrmacs. Contraindicat en cas dhipersensibilitat a algun dels seus ingredients. Conserveu-lo a temperatura ambient, protegit de fonts de calor directes.  Manteniu-lo fora de l'abast de la mainada. Llegiu acuradament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.

   MENARINI
   cura bucal

   Referències específiques