KUKIDENT PRO PLUS MENTA FRESCA 40 GR
   KUKIDENT PRO PLUS MENTA FRESCA 40 GR

   KUKIDENT PRO PLUS MENTA FRESCA 40 GR

   7,70 €
   Impostos inclosos
   La millor acció antibacteriana dins la gamma Kukident, fins a 6 hores d'alè més fresc gràcies al seu gust a Menta fresca, indicada per a pròtesis dentals completes o parcials, tecnologia d'escut contra els bacteris per prevenir el mal alè i la placa bacteriana, d'ús diari. Solució completa, fixació forta, major comoditat i segellat per evitar l'entrada de restes de menjar, fixació sòlida, més forta que en pròtesis dentals sense adhesiu. Conté Zinc, consulteu al vostre odontòleg si feu servir altres productes que continguin Zinc. No el feu servir en cas d'hipersensibilitat a algun dels seus components. Ús extern, no us ho empasseu. Manteniu aquest producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.
   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   La millor acció antibacteriana dins la gamma Kukident, fins a 6 hores d'alè més fresc gràcies al seu gust a Menta fresca, indicada per a pròtesis dentals completes o parcials, tecnologia d'escut contra els bacteris per prevenir el mal alè i la placa bacteriana, d'ús diari. Solució completa, fixació forta, major comoditat i segellat per evitar l'entrada de restes de menjar, fixació sòlida, més forta que en pròtesis dentals sense adhesiu. S'aplica amb gran facilitat ja que està equipada amb un broquet estàndard, un 75% més fi que el de la gamma Kukident Complete, que en facilita la seva aplicació en fines fileres. Netegeu i assequeu bé la pròtesi dental, apliqueu l'adhesiu en fines fileres, col·loqueu la pròtesi dental i subjecteu-la durant uns segons, no utilitzeu més producte del necessari (per a pròtesis dentals completes, no més de 6 fileres, uns 7 cm de longitud total), si surt producte des de la pròtesi a la boca, esteu usant més quantitat de la indicada. No feu servir el producte sobrant per a pròtesi fixades de forma incorrecta, tampoc feu servir més quantitat de la indicada. Conté Zinc, consulteu al vostre odontòleg si feu servir altres productes que continguin Zinc. No el feu servir en cas d'hipersensibilitat a algun dels seus components. Ús extern, no us ho empasseu. Manteniu aquest producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.

   PROCTER & GAMBLE
   dentats postissos

   Referències específiques