ODDENT FORTE GEL ORAL 8 ML
   ODDENT FORTE GEL ORAL 8 ML

   ODDENT FORTE GEL ORAL 8 ML

   10,80 €
   Impostos inclosos

   Indicat per aplicar-lo en aftes i ferides profundes i durant la fase postoperatòria, redueix el dolor i afavoreix la reparació d'aftes i ferides bucals profundes localitzades. Redueix el dolor i el malestar, sobretot després de traumatismes, aftes profundes, intervencions quirúrgiques o periodontals, implants, extraccions dentals i allisat radicular sub gingival, promou i accelera els processos anti edematosos i antiinflamatoris. Acció local de llarga durada, adhesió òptima a la membrana mucosa gràcies a la naturalesa especial de la formulació del producte. Apte per a diabètics. Conserveu-lo a temperatura ambient. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte. 

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució
   Indicat per aplicar-lo en aftes i ferides profundes i durant la fase postoperatòria, redueix el dolor i afavoreix la reparació d'aftes i ferides bucals profundes localitzades. Redueix el dolor i el malestar, sobretot després de traumatismes, aftes profundes, intervencions quirúrgiques o periodontals, implants, extraccions dentals i allisat radicular sub gingival, promou i accelera els processos anti edematosos i antiinflamatoris. Formulat amb Àcid hialurònic és el proteoglicà fisiològicament més important que es troba de manera natural a la matriu extracel·lular de la mucosa, on interactua amb altres components del teixit connectiu per proporcionar la resistència i l'elasticitat essencials per a una bona salut oral, l'Àcid hialurònic pot absorbir una quantitat d'aigua equivalent a 50 vegades el pes sec, aquesta característica permet a l'Àcid hialurònic actuar com a barrera contra la penetració de microorganismes i altres toxines que poden contribuir a l'etiologia de la malaltia periodontal. Acció local de llarga durada, adhesió òptima a la membrana mucosa gràcies a la naturalesa especial de la formulació del producte. Immediatament després del tractament dental, apliqueu una petita quantitat de gel directament amb la cànula a l'àrea afectada, o bé, amb les mans ben netes, ho podeu fer amb la punta d'un dit, feu suaus massatges a la geniva fins que l'àrea afectada estigui completament coberta. Es pot fer servir de 1-2 vegades al dia, o quan es necessiti, excepte si l'odontòleg no indica el contrari. Si els símptomes persisteixen, consulteu un professional sanitari. Producte contraindicat en cas d'hipersensibilitat a alguns components. Innocu en cas d'ingestió. Pot ser utilitzat per ús infantil, embarassades i persones tercera edat, sempre amb aprovació i consell del facultatiu mèdic. Conté Xylitol, un edulcorant natural que no afavoreix l'aparició de càries ni provoca variacions significatives en el nivell de sucre a la sang, el producte és apte per a diabètics. Conserveu-lo a temperatura ambient. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.
   MENARINI
   cura bucal

   Referències específiques