ALOCLAIR PLUS ESPRAI 15 ML
   ALOCLAIR PLUS ESPRAI 15 ML

   ALOCLAIR PLUS ESPRAI 15 ML

   12,99 €
   Impostos inclosos

   Afavoreix el procés de cicatrització i contribueix a l'alleujament del dolor causat per petites lesions bucals, ràpid alleujament del dolor i la cicatrització de les llagues bucals, aftes localitzades/difuses i de difícil accés, inclou cànula multidireccional per a facilitar la seva aplicació.  estomatitis aftoses, petites lesions, frecs o llagues traumàtiques causades per els dispositius d'ortodòncia o els dentats postissos, està indicat també per a úlceres aftoses difuses. Apte per a adults i ús infantil. Manteniu aquest producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte. 

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Afavoreix el procés de cicatrització i contribueix a l'alleujament del dolor causat per petites lesions bucals, ràpid alleujament del dolor i la cicatrització de les llagues bucals, aftes localitzades/difuses i de difícil accés, inclou cànula multidireccional per a facilitar la seva aplicació. Formulat amb Aloe Vera i Àcid Hialurònic, forma una pel·lícula protectora que s'adhereix a la cavitat oral a manera de barrera mecànica sobre les zones afectades alleujant el dolor causat per les terminacions nervioses exposades i evitant irritacions posteriors. Apte per a adults i ús infantil. Indicat per llagues aftoses, estomatitis aftoses, petites lesions, frecs o llagues traumàtiques causades per els dispositius d'ortodòncia o els dentats postissos, està indicat també per a úlceres aftoses difuses. Quan utilitzeu el producte per primera vegada cal que traieu el tap i col·loqueu el polvoritzador, dirigiu el polvoritzador cap a les lesions dins de la boca i polvoritzeu tres vegades o les que siguin necessàries per cobrir la zona afectada, el polvoritzador permet cobrir les lesions orals amb màxima eficàcia. No pica, ràpida acció, afavoreix la cicatrització, innocu si s'ingereix. Contraindicat en pacients amb antecedents coneguts d'hipersensibilitat a algun dels seus components. Eviteu el contacte amb els ulls, en cas de contacte, esbandiu-los amb molta aigua. Conserveu-lo a temperatura ambient allunyat de la llum solar directe. Manteniu aquest producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte. 

   ITALFARMACO
   cura bucal

   Referències específiques