ALGASIV ALMOHADILLAS INFERIOR 30 UNITATS
   ALGASIV ALMOHADILLAS INFERIOR 30 UNITATS

   ALGASIV ALMOHADILLAS INFERIOR 30 UNITATS

   10,60 €
   Impostos inclosos

   Fixen la dentadura durant tot el dia, gràcies a una tecnologia única d'alliberació gradual, El teixit suau s'adapta perfectament a la dentadura per a una millor subjecció, la saliva reforça el poder de fixació i ajuda a mantenir l'estabilitat de la dentadura per aconseguir més confort durant tot el dia, cobreixen completament la superfície de la dentadura postissa, eliminant la fricció amb les genives, acció barrera que evita que s'introdueixin restes d'aliments. Insípid i inodor. En cas d'irritació, dificultats per deglutir o si us ennuegueu amb facilitat, no feu servir aquest producte. No es recomanable fer servir aquest producte en cap tipus de pròtesi parcials. Cal fer mínim una revisió anual amb el odontòleg. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions abans de fer servir aquest producte. 

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Fixen la dentadura durant tot el dia, gràcies a una tecnologia única d'alliberació gradual, El teixit suau s'adapta perfectament a la dentadura per a una millor subjecció, la saliva reforça el poder de fixació i ajuda a mantenir l'estabilitat de la dentadura per aconseguir més confort durant tot el dia, cobreixen completament la superfície de la dentadura postissa, eliminant la fricció amb les genives, acció barrera que evita que s'introdueixin restes d'aliments. Mulleu el coixinet i col·loqueu-lo a la dentadura, és fàcil de treure i no deixa residus, insípid i inodor. Degut a la reabsorció natural de l'os i de la retracció de les genives, les dentadures postisses poden tenir més problemes d'estabilitat, especialment a la mandíbula inferior. En cas d'irritació, dificultats per deglutir o si us ennuegueu amb facilitat, no feu servir aquest producte. No es recomanable fer servir aquest producte en cap tipus de pròtesi parcials. Cal fer mínim una revisió anual amb el odontòleg. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions abans de fer servir aquest producte.   Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions abans de fer servir aquest producte.

   COMBE
   dentats postissos

   Referències específiques