ALGASIV ALMOHADILLAS SUPERIOR 30 UNITATS
   ALGASIV ALMOHADILLAS SUPERIOR 30 UNITATS

   ALGASIV ALMOHADILLAS SUPERIOR 30 UNITATS

   11,80 €
   Impostos inclosos

   Fixen la dentadura. Única tecnologia d'alliberació gradual, que dura tot el dia. El teixit suau del coixinet, s'adapta perfectament a la dentadura per a una millor subjecció, la saliva reforça el poder de fixació i ajuda a mantenir l'estabilitat de la dentadura per aconseguir més confort durant tot el dia, cobreixen completament la superfície de la dentadura postissa, eliminant la fricció amb les genives. Omplen l'espai entre les genives i la dentadura postissa, i es converteixen en una barrera que evita que s'introdueixin restes d'aliments. Producte insípid i inodor. A TENIR EN COMPTE És important visitar el dentista amb regularitat. En cas d'irritació, no feu servir aquest producte. Si teniu dificultats per deglutir o us ennuegueu amb facilitat, no heu de fer servir aquest producte. No es recomanable fer servir aquest producte en cap tipus de pròtesi parcials. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions abans de fer servir aquest producte. 

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Fixen la dentadura. Única tecnologia d'alliberació gradual, que dura tot el dia. El teixit suau del coixinet, s'adapta perfectament a la dentadura per a una millor subjecció, la saliva reforça el poder de fixació i ajuda a mantenir l'estabilitat de la dentadura per aconseguir més confort durant tot el dia, cobreixen completament la superfície de la dentadura postissa, eliminant la fricció amb les genives. Omplen l'espai entre les genives i la dentadura postissa, i es converteixen en una barrera que evita que s'introdueixin restes d'aliments. Només cal humitejar el coixinet i col·locar-lo a la dentadura, és fàcil de treure i no deixa residus, producte insípid i inodor. La forma de la boca va canviant i amb els anys la mucosa bucal es torna més prima i sensible. D'altra banda, a causa de la reabsorció natural de l'os i de la retracció de les genives, les dentadures postisses poden tenir més problemes d'estabilitat. A TENIR EN COMPTE És important visitar el dentista amb regularitat. En cas d'irritació, no feu servir aquest producte. Si teniu dificultats per deglutir o us ennuegueu amb facilitat, no heu de fer servir aquest producte. No es recomanable fer servir aquest producte en cap tipus de pròtesi parcials. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions abans de fer servir aquest producte.

   COMBE
   dentats postissos

   Referències específiques