HALITA MENTA SPRAI BUCAL 15 ML
   HALITA MENTA SPRAI BUCAL 15 ML

   HALITA MENTA SPRAI BUCAL 15 ML

   6,30 €
   Impostos inclosos

   HALITA® és la primera gamma amb eficàcia científicament demostrada pel control del mal alè (halitosis), el qual influeix de manera negativa en les relacions inter-personals, tant socials com professionals. Indicat per a casos de mal alè d'origen bucal, ja que neutralitza les substàncies pudents que poden originar-la, neutralitza i elimina la mala olor bucal assegurant un alè agradable en qualsevol moment del dia i lloc gràcies a la seva pràctica i fàcil aplicació, complementa el col·lutori en els llocs de difícil accés (amígdales i part posterior de la llengua), és ideal per a totes les persones que experimenten mal sabor de boca o que volen refrescar el seu alè en qualsevol moment i en qualsevol lloc. Gust a menta, proporciona 24 hores d'alè fresc. No conté alcohol. Ús tòpic, exclusivament extern, no us ho empasseu. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte. 

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   HALITA® és la primera gamma amb eficàcia científicament demostrada pel control del mal alè (halitosis), el qual influeix de manera negativa en les relacions inter-personals, tant socials com professionals. Indicat per a casos de mal alè d'origen bucal, ja que neutralitza les substàncies pudents que poden originar-la, neutralitza i elimina la mala olor bucal assegurant un alè agradable en qualsevol moment del dia i lloc gràcies a la seva pràctica i fàcil aplicació, complementa el col·lutori en els llocs de difícil accés (amígdales i part posterior de la llengua), és ideal per a totes les persones que experimenten mal sabor de boca o que volen refrescar el seu alè en qualsevol moment i en qualsevol lloc. Permet gaudir d'un alè fresc durant tot el dia, sense emmascarar la mala olor sinó que va més enllà, l'elimina. Indicat pel mal alè transitori produït per aliments, begudes, tabac, canvis hormonals, medicaments, èpoques d'estrès o com a complement després del raspallat de les dents. Efectueu 3-4 polvoritzacions sobre la part posterior de la llengua 2-3 vegades al dia. Gust a menta, proporciona 24 hores d'alè fresc. Formulat amb Digluconat de Clorhexidina 0,05%, actua eficaçment prevenint la formació de biofilm bucal (placa bacteriana) i actua sinèrgicament amb el CPC ajudant a neutralitzar els gasos pudents, Clorur de cetilpiridini (CPC) 0,05%, redueix l'acumulació del biofilm bucal, Lactat de zinc 0,14%, inactiva els gasos pudents, fent que no es desprenguin i no produeixin efectes negatius a la cavitat bucal. Per a un bon manteniment, es recomana realitzar una higiene bucal professional, mínim una vegada a l'any, hàbits d'higiene bucal diaris, raspallat correcte, neteja inter-proximal i neteja completa de la llengua (amb un netejador lingual acompanyat d'un col·lutori fent gargarismes per assolir la part posterior del dors lingual). No conté alcohol. Ús tòpic, exclusivament extern, no us ho empasseu. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.

   DENTAID
   bucal diari

   Referències específiques