GOIBI ANTIPIOJOS LOCIÓ 125 ML
   GOIBI ANTIPIOJOS LOCIÓ 125 ML

   GOIBI ANTIPIOJOS LOCIÓ 125 ML

   6,40 €
   Impostos inclosos

   Elimina polls i llémenes. La OMS (Organització Mundial de la Salut recomana la Permetrina com a tractament de primera elecció per combatre la pediculosis). Inclou loció pediculicida i gorra de regal, format polvoritzador de fàcil aplicació, més dens, no degota. No el feu servir en persones sensibles als seus components ni en menors de 2 anys. Inclou loció pediculicida i gorra de regal, format polvoritzador de fàcil aplicació. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada i dels aliments i begudes. Conserveu el producte en un lloc fresc i eixut, ben tancat i lluny de qualsevol espurna o font de calor. En cas d'ingestió, acudiu ràpidament al facultatiu mèdic amb l'etiqueta de la composició del producte. Altament inflamable. 
   Ús extern topic exclusiu, no us ho empasseu. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.
   En cas d'intoxicació o d'ingestió accidental,  truqueu al Servicio Nacional de Información Toxicológica 91 562 04 20

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Elimina polls i llémenes. La OMS (Organització Mundial de la Salut recomana la Permetrina com a tractament de primera elecció per combatre la pediculosis). Inclou loció pediculicida i gorra de regal, format polvoritzador de fàcil aplicació, més dens, no degota. A partir dels dos anys d'edat. Conté Permetrina 1% reforçada amb Butòxid de Piperonil al 4% que potencia la seva acció de 2 a 12 vegades i evita resistències. En cas d'observar polls vius en el cabell, apliqueu la loció sobre el cabell sec, realitzant un massatge incidint darrere les orelles i el clatell. Deixeu actuar el producte uns 10-15 minuts, esbandiu-lo amb molta aigua i renteu el cabell amb el vostre xampú habitual. Es recomana passar una pinta de pues fines quan encara el cabell està moll per ajudar a eliminar els polls i les llémenes mortes. Assequeu el cabell amb una tovallola o a l'aire lliure, no feu servir mai un assecador. Normalment amb una sola aplicació n'hi sol haver prou, però si després d'una setmana persisteixen els polls, repetiu el tractament. Les persones infestades de polls, no poden compartir tovalloles, pintes, gorres de dutxa, etc. No el feu servir en persones sensibles als seus components ni en menors de 2 anys. Eviteu el contacte amb ulls, mucoses, zones malaltes o sensibles de la pell i en ferides. En cas de contacte amb els ulls, esbandiu-los amb abundant aigua. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada i dels aliments i begudes. Conserveu el producte en un lloc fresc i eixut, ben tancat i lluny de qualsevol espurna o font de calor. En cas d'ingestió, acudiu ràpidament al facultatiu mèdic amb l'etiqueta de la composició del producte. Altament inflamable. Ús extern tòpic exclusiu, no us ho empasseu. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.
   En cas d'intoxicació o d'ingestió accidental,  truqueu al Servicio Nacional de Información Toxicológica 91 562 04 20

   CINFA
   polls i llémenes

   Referències específiques