• En oferta!
  GOIBI ANTIPIOJOS KIT COMPLET
  GOIBI ANTIPIOJOS KIT COMPLET

  GOIBI ANTIPIOJOS KIT COMPLET

  10,99 €
  Impostos inclosos

  Indicat per casos d'infestacions severes, formulat amb Permetrina 1%. Inclou Loció pediculicida 125 ml + Xampú pediculicida 125 ml + Llemenera metàl.lica i Gorra de regal. Indicat a partir dels dos anys. Format polvoritzador de fàcil aplicació, més dens, no degota, es recomana passar una pinta de pues fines quan encara el cabell està moll per ajudar a eliminar els polls i les llémenes mortes. Ús extern topic exclusiu, no us ho empasseu. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada i dels aliments i begudes. Conserveu el producte en un lloc fresc i eixut, ben tancat i lluny de qualsevol espurna o font de calor. En cas d'ingestió, acudiu ràpidament al facultatiu mèdic amb l'etiqueta de la composició del producte. Altament inflamable. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte. 
  En cas d'intoxicació o d'ingestió accidental,  truqueu al Servicio Nacional de Información Toxicológica 91 562 04 20 

  Quantitat:
  Write your review

  EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

  • Política de seguretatPolítica de seguretat
  • Política de lliuramentPolítica de lliurament
  • Política de devolucióPolítica de devolució

  Indicat per casos d'infestacions severes. Inclou Loció pediculicida 125 ml + Xampú pediculicida 125 ml + Llemenera metàl.lica i Gorra de regal. LOCIÓ Elimina polls i llémenes. La OMS (Organització Mundial de la Salut recomana la Permetrina com a tractament de primera elecció per combatre la pediculosis). Format polvoritzador de fàcil aplicació, més dens, no degota. Apte a partir dels dos anys d'edat. Conté Permetrina a l'1% reforçada amb Butòxid de Piperonil al 4% que potencia la seva acció de 2 a 12 vegades i evita resistències. En cas d'observar polls vius en el cabell, apliqueu la loció sobre el cabell sec, realitzant un massatge incidint darrere les orelles i el clatell, deixeu actuar el producte uns 10-15 minuts, i esbandiu-lo amb molta aigua. Només en cas d'infestacions severes, es recomana l'ús adicional del XAMPÚ, apliqueu-lo sobre el cabell humit, especialment darrere les orelles i en el clatell, deixeu-lo actuar 10 minuts, esbandiu-lo amb força aigua i renteu-vos després el cabell amb el vostre xampú habitual. Es recomana passar una pinta de pues fines quan encara el cabell està moll per ajudar a eliminar els polls i les llémenes mortes, comenceu per la part superior del cap, separeu els cabells i pentineu-los per flocs, assegureu-vos que les pues de la pinta arriben fins al cuir cabellut. Retireu les llémenes amb un mocador de paper de rebuig. Assequeu el cabell amb una tovallola o a l'aire lliure, no feu servir mai un assecador. Normalment amb una sola aplicació n'hi sol haver prou, però si després d'una setmana persisteixen els polls, repetiu el tractament. Les persones infestades de polls, no poden compartir tovalloles, pintes, gorres de dutxa, etc. No ho feu servir en persones sensibles als seus components ni en menors de 2 anys. Eviteu el contacte amb ulls, mucoses, zones malaltes o sensibles de la pell i en ferides, en cas de contacte amb els ulls, esbandiu-los amb abundant aigua. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada i dels aliments i begudes. Conserveu el producte en un lloc fresc i eixut, ben tancat i lluny de qualsevol espurna o font de calor. En cas d'ingestió, acudiu ràpidament al facultatiu mèdic amb l'etiqueta de la composició del producte. Altament inflamable. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.
  En cas d'intoxicació o d'ingestió accidental,  truqueu al Servicio Nacional de Información Toxicológica 91 562 04 20

  CINFA
  polls i llémenes

  Referències específiques