GLAAN 60 DRAGEES
   GLAAN 60 DRAGEES

   GLAAN 60 DRAGEES

   25,90 €
   Impostos inclosos
   Combinació de nutrients essencials per a l'organisme, la pell, els cabells i les ungles, actuen contra la fragilitat i pèrdua del cabell, fragilitat i estries de les es ungles, participen a la formació de Queratina, amb acció antioxidant natural que neutralitza els radicals lliures produïts a l'organisme, protegeixen dels raigs ultraviolats solars, ajuden a conservar la brillantor, flexibilitat i naturalitat. Apte per celíacs i persones al·lèrgiques/intolerants a l'ou, no és apte per persones al·lèrgiques/intolerants a la llet i derivats. Conté una font de soja. No supereu la dosi recomanada. Els complements alimentaris no són substitutius d'una dieta i un estil de vida sa. Manteniu aquest producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions abans de prendre el producte.
   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució
   Combinació de nutrients essencials per a l'organisme, la pell, els cabells i les ungles, milloren la fragilitat del cabell i les ungles. Formulades amb Aminoàcids procedents de la lecitina de soja, Biotina, Ferro la manca de ferro produeix anèmia ferropènica, amb els símptomes de fragilitat, estries a les ungles o pèrdua de cabell, Zinc, Calci, aquests minerals participen a la formació de Queratina, Vitamines A, Grup B, C, D, E i Betacarotè, acció antioxidant natural que neutralitza els radicals lliures produïts a les reaccions metabòliques cel·lulars, protegeixen dels raigs ultraviolats solars, imprescindibles per a la formació de l'aminoàcid L-cistina (component de la queratina), ajuden a conservar la brillantor, flexibilitat i naturalitat. Es recomana prendre 1 dragea al dia, preferentment a l'hora d'esmorzar. Apte per celíacs i persones al·lèrgiques/intolerants a l'ou, no és apte per persones al·lèrgiques/intolerants a la llet i derivats. Conté una font de soja. Un envàs equival a dos mesos de tractament. En període de lactància i/o embaràs, consulteu al ginecoleg la conveniència o no de pendre aquest complement. No supereu la dosi recomanada. Els complements alimentaris no són substitutius d'una dieta i un estil de vida sa. Manteniu aquest producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions abans de prendre el producte.
   MYLAN
   anticaiguda

   Referències específiques