Enviaments i devolucions

Termini d'entrega

El termini d'entrega de les nostres comandes és de 48-72 hores per Catalunya, Illes Balears i Peninsula Iberica, sempre i quan la comanda es realitzi abans de les 17 hores. Les comandes fetes desprès d'aquesta hora ja comptabilitzen per l'endemà (servei no operatiu els caps de semana, dies festius i periodes de vacances a Farmàcia Marta).
 

Si en el moment de la comanda no disposem del producte sol.licitat, ens posarem en contacte amb el client el qual podrá optar per anul.lar la comanda o aceptar un retràs en l'entrega sense cap dret a reclamació a Farmàcia Marta.
 

TARIFES:

Catalunya: Plaç entrega 24-72 hores (dies laborables) Ports 4,50 €. Ports entrega gratuits a partir de 80 € de comanda

Illes Balears: Plaç entrega 24-72 hores (dies laborables) Ports 10 € Ports entrega gratuits a partir de 80 € de comanda

Andorra: Plaç entrega 24-72 hores (dies laborables) Ports 15 € Ports entrega gratuits a partir de 80 € de comanda

España: Plaç entrega 24-72 hores (dies laborables) Ports 4,80 € Ports entrega gratuits a partir de 80 € de comanda

Islas Canarias: Plaç entrega 48-72 hores (dies laborables) Ports 15 € Ports entrega gratuits a partir de 80 € de comanda

Ceuta, Gibraltar i Melilla: Plaç entrega 24-72 hores (dies laborables) Ports 22,70 € Ports entrega gratuits a partir de 80 € de comanda

Portugal: Plaç entrega 24-72 hores (dies laborables) Ports 10 € Ports entrega gratuits a partir de 80 € de comanda

Europa comunitària, Europa no comunitària i resta del món preguem us poseu en contacte amb Farmàcia Marta via;      e-mail: farmacia@farmaciamarta.cat -
            telèfon: 938506914 
            WhatsApp: 616.189.628
i us informarem sense cap compromis de les tarifes I plaç d'entrega.

Tingueu present que hi ha països amb taxes d'aduana que varíen continuament per tant en el cas que s'hagin d'aplicar aquestes taxes, sempre us n' informarem abans de tramitar la comanda.

Quan vostè realitzi una compra via internet a Farmàcia Marta, ha de rebre un e-mail de comfirmació de la comanda dintre les 24 hores seguents. En cas contrari, l'hi preguem es posi en contacte amb Farmàcia Marta per tal que poguem resoldre la incidencia en el minim de temps posible.
 

Targeta de crèdit amb TPV virtual

Quan realitzi una comanda, per tal de poder fer efectiu el pagament, ha d'introduir les dades de la seva targeta de crèdit, nóm del titular, número de tarjeta, data de caducitat i codi de validació, les quals es redireccionaràn a banc/Caixa i un cop validat el pagament, el banc/Caixa ens enviarà un comprovant i Farmàcia Marta l'hi farà la confirmació de la comanda.

Per la seva seguretat Farmàcia Marta no fa cap us de les dades bancaries de la seva targeta Aquestes pasen directament al banc/Caixa que realitza la transació sense que nosaltres hi tinguem accès en cap moment.


Transferència a compte corrent virtual

Imformació disponible al efectuar la compra

Ruptura d'stocks

Per causes alienes a la nostra voluntat, ens podem trobar en més d'una ocasió que el producte sol.licitat no es trobi en el nostre magatzem en el moment de la comanda o que hi hàgin problemes de suministrament per part del majorista En aquest cas Farmàcia Marta contactarà amb vostè el més aviat posible, per tal de trobar una sol.lució satisfactoria En cap cas un retràs en l'enviament dóna cap dret al client a exigir cap tipus d'indemnització.
 

Devolucions

El client disposa 48 hores naturals, per retornar el producte, indispensable previa notificació a  Farmàcia Marta.
Les despeses d'enviament i recollida aniràn a càrrec del client.
Les devolucions s'acceptaràn sempre i quan el producte i l'embalatge es retornin en perfectes condicions i amb tots els seus accesoris El reintegrament es farà en base al preu en el moment de la compra i al tipus de pagament realitzat.
 

Avís legal

La compra on-line no està autoritzada a menors de 18 anys Farmàcia Marta declina tota responsabilitat i considera els progenitors, tutors o representants legals els unics responsables de l'us que en puguin fer els menors d'edat que tinguin al seu càrrec
Farmàcia Marta declina tota responsabilitat si se'n fa un ús fraudulent o si les dades facilitades són errònies o falses El frau amb tarjeta de crèdit és delicte, per el que Farmàcia Marta empendrà les accions judicials oportunes contra aquells que en facin un mal ús.

Farmàcia Marta no es fa responsable per un mal ús dels productes adquirits i els danys que se'n puguin ocasionar Aconsellem sempre llegir les instruccions d'ús contingudes en cada producte i en cas de dubte sempre ha de consultar a la seva farmacia de confiança.
A través de la nostra web pot accedir mitjançant enllaços a altres webs, sempre relacionades amb els productes i la informació continguda a Farmàcia Marta, però no assumim cap responsabilitat de les informacions que puguin contenir aquestes webs i de l'us que en puguin fer els usuaris.
 

Avís important

Farmàcia Marta es reserva el dret a modificar les ofertes comercials de la web referides a productes, preus, promocions i condicions comercials en general, en qualsevol moment i sense previ avís En cas que detectem un error en les condicions ofertades al client, ens posarem en contacte per tal d'informar-lo i que pugui anul.lar la seva compra sense cap despesa adicional per la seva part.
 

Preus

Els preus que apareixen a la web tenen l'IVA inclòs i al final de cada comanda el preu resultant ja inclou les despeses de tramitació . El pagament s'ha de fer sempre en Euros independenment de la moneda en curs del país d'origen de la comanda.
 

Aspectes tècnics

Farmàcia Marta no es fa responsable de problemes tècnics o errades en els equips informàtics,mentre es realitzi la conexió a la nostra xarxa, ni dels danys que puguin causar terceres persones deguts a intromisions ilegals alienes al nostre control.

PRODUCTES PIERRE- FABRE
Per conveni amb aquest Laboratori, us imformem que;
 

  • Els productes Pierre Fabre només es venen als països de l'EEE **
  • El Distribuïdor Autoritzat prohibeix en particular tot lliurament a direcció alguna situada fora de l'EEE

La venda de productes Pierre-Fabre es limita a un màxim de 6 unitats per comanda

Per qualsevol dubte, us podeu adreçar directament a
PIERRE FABRE IBERICA, S.A.
http://www.pierre-fabre.es

 

Si tens cap suggerència, no t'ho repensis i fes-nos-la arribar farmacia@farmaciamarta.cat.