GERMISDIN GEL DE BANY SYNDET 500 ML
   GERMISDIN GEL DE BANY SYNDET 500 ML

   GERMISDIN GEL DE BANY SYNDET 500 ML

   11,99 €
   Impostos inclosos

   Germisdin Original, és un gel de bany Syndet, per a la higiene corporal diària en pells normals i/o delicades, neteja i respecta la funció barrera de la pell, incorpora agents antisèptics. Textura suau i fàcil d'esbandir. Fórmula amb pH fisiològic, el pH de la pell humana és àcid, per la qual cosa un ús excessiu de gels de dutxa amb pH alcalí pot interferir en la funció barrera de la pell, provocant irritació, sequedat o picor, per això, els gels de dutxa ISDIN tenen un pH afí al de la pell per ser més suaus i respectuosos. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. No el feu servir en menors de tres anys. Testat dermatològicament. Ús exclusivament tòpic extern. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.  

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Germisdin Original, és un gel de bany Syndet, per a la higiene corporal diària en pells normals i/o delicades, neteja i respecta la funció barrera de la pell, incorpora agents antisèptics. Textura suau i fàcil d'esbandir. Fórmula amb pH fisiològic, el pH de la pell humana és àcid, per la qual cosa un ús excessiu de gels de dutxa amb pH alcalí pot interferir en la funció barrera de la pell, provocant irritació, sequedat o picor, per això, els gels de dutxa ISDIN tenen un pH afí al de la pell per ser més suaus i respectuosos. Apliqueu uns 30 ml diàriament, inclou tap dosificador, sobre la pell prèviament humitejada amb aigua tèbia, al bany o a la dutxa, feu massatges, primer pels braços, cames i els peus, després fer-ho al tors superior, l'esquena i el coll, finalment, a les aixelles, fins a obtenir escuma i esbandiu el producte amb abundant aigua. Ingredients amb propietats hidratants, nutritives i protectores, és fonamental que la fórmula del gel de bany no alteri la pell. A l'hora d'assecar-vos, intenteu no fregar la tovallola bruscament contra la pell per evitar irritacions, millor, passeu.la amb suaus tocs per tot el cos. Si tens la pell atòpica és aconsellable evitar l'aigua molt calenta i no allarguis molt les dutxes, per evitar al màxim agreujar la irritació de la pell. Eviteu el contacte amb ulls i mucoses, en cas de contacte amb els ulls, esbandiu-los amb abundant aigua. No el feu servir en menors de tres anys. Testat dermatològicament. Ús exclusivament tòpic extern. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte. 

   ISDIN
   sabons i desodorants

   Referències específiques