AINARA GEL HIDRATANT VAGINAL 30 GR
   AINARA GEL HIDRATANT VAGINAL 30 GR

   AINARA GEL HIDRATANT VAGINAL 30 GR

   12,99 €
   Impostos inclosos
   Gel hidratant muco-adhesiu de base aquosa, inodor, transparent i amb agradable textura, d'ús vulvo-vaginal per alleujar els símptomes de sequedat vaginal, atròfia i molèsties relacionades, que es poden produir durant l'embaràs, puerperi, menopausa o bé com a conseqüència de la irritació física, química o l'alteració de la flora vaginal habitual o associada a l'ús d'anticonceptius orals o altres medicaments. Humiteja la mucosa, sense deixar residus ni taques després de la seva aplicació. Bona tolerància vaginal. Compatible amb ús de preservatius. No us l'empasseu. Eviteu el contacte amb els ulls, en cas de contacte, renteu-los amb abundant aigua. Manteniu el producte fora de la vista i l'abast de la mainada. Guardeu-lo a temperatura ambient, allunyat de fonts de calor directa, eviteu que li toqui la llum del sol. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.
   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució
   Gel hidratant muco-adhesiu de base aquosa, inodor, transparent i amb agradable textura, d'ús vulvo-vaginal per alleujar els símptomes de sequedat vaginal, atròfia i molèsties relacionades, que es poden produir durant l'embaràs, puerperi, menopausa o bé com a conseqüència de la irritació física, química o l'alteració de la flora vaginal habitual o associada a l'ús d'anticonceptius orals o altres medicaments. La sequedat vulvo-vaginal es produeix per una disminució de la hidratació natural de la vagina com a conseqüència d'una reducció dels nivells d'estrògens i també com a conseqüència de la irritació física o química o per alteració de la flora microbiana vaginal habitual. Les molèsties vaginals més freqüents són la picor, la irritació, la coïssor i la disparèunia (dolor durant les relacions sexuals). Gràcies a la presència de molècules bio-adhesives en la seva composició, crea una fina capa hidratant a la paret vaginal que humiteja la mucosa, sense deixar residus ni taques després de la seva aplicació. Bona tolerància vaginal. Compatible amb ús de preservatius. Renteu-vos les mans abans i després de la utilització, s'aplica a l'interior de la vagina amb l'ajuda de l'aplicador, desenrosqueu el tap del tub, invertiu el tap i utilitzeu la punta aguda per trencar el precinte, traieu l'aplicador i enrosqueu-lo al tub, premeu el tub per omplir l'aplicador amb el gel fins que l'èmbol es pari (a la marca d'ompliment), separeu la cànula del tub i poseu de nou el tap, per aplicar el gel, tombeu-vos, introduïu l'extrem de l'aplicador profundament a la vagina i empenyeu lentament l'èmbol cap avall, després de fer-lo servir, traieu l'èmbol de la cànula i netegeu-lo bé amb aigua per poder fer-lo servir una altre vegada. També es pot aplicar a la zona perineal (obertura vaginal i zona genital externa adjacent) per alleujar la sequedat vulvar, aquest ús també pot contribuir a facilitar les relacions sexuals. Es recomana una aplicació 2 cops per setmana o també es pot utilitzar diàriament en cas de necessitat fins a 12 setmanes. En cas de persistència dels símptomes consulteu un facultatiu mèdic. No conté perfum. Contraindicat en pacients amb antecedents de hipersensibilitat coneguda a algun dels components del producte. No us l'empasseu. Eviteu el contacte amb els ulls, en cas de contacte, renteu-los amb abundant aigua. Manteniu el producte fora de la vista i l'abast de la mainada. Guardeu-lo a temperatura ambient, allunyat de fonts de calor directa, eviteu que li toqui la llum del sol. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.
   ITALFARMACO
   íntima

   Referències específiques