• En oferta!
  CONTROL FINISSIMO ORIGINAL 12 PRESERVATIUS OFERTA
  CONTROL FINISSIMO ORIGINAL 12 PRESERVATIUS OFERTA

  CONTROL FINISSIMO ORIGINAL 12 PRESERVATIUS OFERTA

  6,20 €
  Impostos inclosos
  CONTROL FINISSIMO ORIGINAL 12 PRESERVATIUS + CONTROL FINISSIMO ULTRAFEEL 3 UNITATS GRATUÏTES.
  Quantitat:
  Write your review

  EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

  • Política de seguretatPolítica de seguretat
  • Política de lliuramentPolítica de lliurament
  • Política de devolucióPolítica de devolució
  CONTROL FINISSIMO ORIGINAL 12 PRESERVATIUS + CONTROL FINISSIMO ULTRAFEEL 3 UNITATS GRATUÏTES.
  Control Finissimo Original
  Super fi, proporciona més sensibilitat, majors sensacions, passió més intensa: Finissimo Original 0.05 mm és un preservatiu súper fi i amb forma anatòmica que ofereix una perfecta adaptabilitat i més sensibilitat durant les relacions. Fabricats en làtex natural, no l'utilitzeu en persones al·lèrgiques al làtex, en cas d'irritació, interrompeu-ne l'ús i consulteu el facultatiu mèdic, color transparent, lubricació estàndard en base de Silicona, perfecte adaptació  anatòmica. Producte d'un sol ús. Grossor 0,057 mm, Llargada 190 mm, Amplada Nominal 54 mm. Compleix la normativa de productes sanitaris. Conserveu el producte en un lloc fresc i sec, protegit de la llum solar directe. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte. 
  Control Finissimo Ultrafeel
  Gruix menor al 30% comparat amb la gamma estàndard de Control. Finissimo UltraFeel 0.04 mm és el preservatiu més fi de la gamma i permet viure intensament cada moment de plaer, ultra fi, proporciona més sensibilitat. Fabricats en làtex natural, no l'utilitzeu en persones al·lèrgiques al làtex, en cas d'irritació, interrompeu-ne l'ús i consulteu el facultatiu mèdic, color transparent, lubricació estàndard amb base de Silicona, forma cilíndrica amb costats paral·lels. Producte d'un sol ús. Eficaç com a contraceptiu i protector de les infeccions de transmissió sexual (ITS).  Grossor 0,044 mm, Llargada 185 mm, Amplada nominal 52 mm. Compleix la normativa de productes sanitaris. Conserveu el producte en un lloc fresc i sec, protegit de la llum solar directe. Manteniu aquest producte fora de la vista i l'abast de la mainada, no és una joguina. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.    
  PROMOCIÓ VÀLIDA FINS A EXHAURIR LES EXISTÈNCIES. 

  Preservatiu superfí per gaudir d'una major sensibilitat durant les relacions. La relació més segura i natural, òptima lubrificació. Permet un ajustament perfecte (Anatòmica Adapta), forma anatòmica que ofereix una perfecta adaptabilitat i més sensibilitat durant les relacions, màxim confort. Producte d'un sol ús. Eficaç com a contraceptiu i protector de les infeccions de transmissió sexual (ITS). Fabricat amb làtex de cautxú natural. Producte no apte per a les persones al.lèrgiques al làtex, ja que pot causar al.lèrgies i fins i tot un xoc anafilàctic. En cas d'irritació, interrompeu-ne l'ús i consulteu el vostre facultatiu mèdic. Color transparent. Grossor 0,057 mm, Longitud 190 mm, Amplada Nominal 54 mm. Compleix la normativa de productes sanitaris. Conserveu el producte en un lloc fresc i sec, protegit de la llum solar directe. Manteniu aquest producte fora de la vista i l'abast de la mainada, no és una joguina. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.   


  ARTSANA
  íntima

  Referències específiques