CRYOPHARMA AEROSOL 50 ML
   CRYOPHARMA AEROSOL 50 ML

   CRYOPHARMA AEROSOL 50 ML

   37,80 €
   Impostos inclosos

   Crioteràpia Wartner®, elimina les berrugues (comunes i plantars) per crioteràpia (congelació), les congela des de l'arrel, forma una butllofa fins que cau la berruga, la pell sana apareix després del tractament, normalment després de l'aplicació del producte, la berruga cau al cap de 10-14 dies i a sota es forma pell nova i sana. Gràcies a una nova tecnologia d'aplicació, Wartner Criotherapy és encara més eficaç i fàcil d'utilitzar. Mitjançant l'optimització dels dos paràmetres més importants, Wartner permet a tothom assolir l'eficàcia i la temperatura terapèutica en qualsevol moment. Cap auto-tractement és més eficaç i ràpid. Empenyeu l'aplicador d'escuma cap al suport de l'aplicador, premeu el suport de l'aplicador a la llauna d'aerosol durant 3 segons, espereu 20 segons després de la saturació de l'escuma per reduir encara més la temperatura, agafeu la punta blanca de l'aplicador d'escuma a la berruga comuna durant 20 segons, per a berrugues plantars el temps és de 40 segons. Apte per a nens a partir de 4 anys. Aerosol molt inflamable, pot explotar si s'escalfa, protegiu-lo de la llum solar i mantingueu-lo allunyat de fonts de calor, no perforeu l'envàs, ni ple, ni un cop buit. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.
   CONSULTEU LA VOSTRA FARMÀCIA DE CONFIANÇA

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Crioteràpia Wartner®, elimina les berrugues (comunes i plantars) per crioteràpia (congelació), les congela des de l'arrel, forma una butllofa fins que cau la berruga, la pell sana apareix després del tractament, normalment després de l'aplicació del producte, la berruga cau al cap de 10-14 dies i a sota es forma pell nova i sana. La berruga comuna és reconeix per la seva rugositat i el seu aspecte superficial similar al ,de una coliflor, normalment aparèixer a les mans, genolls,i colzes, la berruga plantar és molt similar a la berruga comuna però apareix a la planta dels peus i solen ser més planes i a vegades estan cobertes de pell callosa. Empenyeu l'aplicador d'escuma cap al suport de l'aplicador, premeu el suport de l'aplicador a la llauna d'aerosol durant 3 segons, espereu 20 segons després de la saturació de l'escuma per reduir encara més la temperatura, agafeu la punta blanca de l'aplicador d'escuma a la berruga comuna durant 20 segons, per a berrugues plantars el temps és de 40 segons. Apte per a infants a partir de 4 anys. Cada caixa conté; un aerosol CE 0344, un suport d'aplicador reutilitzable, 12 aplicadors d'escuma d'un sol ús, una llima reutilizable, un prospecte. Contingut, Dimetileter i Propà (no és nociu per al medi ambient). Manteniu el producte lluny de l'abast de la mainada. Ús extern tòpic exclusivament. Cap auto-tractament és més eficaç i ràpid. Aerosol molt inflamable, pot explotar si s'escalfa, protegiu-lo de la llum solar i manteniu-lo allunyat de fonts de calor, no perforeu l'envàs, ni ple, ni un cop buit. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.
   CONSULTEU LA VOSTRA FARMÀCIA DE CONFIANÇA

   PERRIGO
   mans i peus

   Referències específiques