SOMATOLINE PROFESSIONAL SYSTEM MUSLOS CADERAS
   SOMATOLINE PROFESSIONAL SYSTEM MUSLOS CADERAS

   SOMATOLINE PROFESSIONAL SYSTEM MUSLOS CADERAS

   68,99 €
   Impostos inclosos
   Programa lipo reductor per a malucs i cuixes, gràcies a l'acció combinada dels tractaments específics i el protocol d'aplicació, redueix les acumulacions de greix localitzades, estimula la micro circulació i millora la receptivitat de la pell envers als actius lipo reductors, redueix les acumulacions de greix localitzat, i drena l'excés de líquids (la reducció consisteix en una acció cosmètica de modelat durant el seu ús, que no implica pèrdua de pes). Eficàcia clínicament testada sota control dermatològic. No el feu servir en períodes d'alletament i/o embaràs. Ús tòpic, exclusivament extern. No ho apliqueu sobre ulls, mucoses, pell amb ferides etc... en cas de contacte, esbandiu-los amb abundant aigua. Manteniu aquest producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer-lo servir.
   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució
   Programa lipo reductor per a malucs i cuixes, inclou Sèrum activador anti-acumulació (150 ml) i Crema liporeductora intensiva (200 ml). Gràcies a l'acció combinada dels tractaments específics i el protocol d'aplicació, redueix les acumulacions de greix localitzades. Sèrum activador anti-acumulació estimula la microcirculació i millora la receptivitat de la pell envers als actius liporeductors, Crema liporeductora intensiva redueix les acumulacions de greix localitzat, i drena l'excés de líquids (la reducció consisteix en una acció cosmètica de modelat durant el seu ús, que no implica pèrdua de pes). Inclou un protocol d'actuació, on s'explica la metodologia d'ús i les tècniques professionals d'auto-massatge, estudiades per tal de maximitzar l'eficàcia reductora. Eficàcia clínicament testada sota control dermatològic. No el feu servir en períodes d'alletament i/o embaràs. Ús tòpic, exclusivament extern. No ho apliqueu sobre ulls, mucoses, pell amb ferides etc... en cas de contacte, esbandiu-los amb abundant aigua. Manteniu aquest producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer-lo servir.
   SOMATOLINE
   control pes

   Referències específiques