FUCA REGULARIDAD 30 COMPRIMITS BICAPÂ
   FUCA REGULARIDAD 30 COMPRIMITS BICAPÂ

   FUCA REGULARIDAD 30 COMPRIMITS BICAPÂ

   6,95 €
   Impostos inclosos

   Contribueix a mantenir la regularitat del trànsit intestinal. Comprimit bicapa especialment formulat a partir d'una combinació única d'actius naturals com la Frangula i l'Alga de Roca (regularitat intestinal), que contribueixen al funcionament normal del trànsit intestinal, Altea i Biotina (manteniment de la mucosa), com la mucosa intestinal, en condicions normals. No apte per a menors de 12 anys, ni dones en període de lactància i/o embarassades. No sobrepasseu les quantitats diàries recomanades. No ho consumiu durant un període de temps perllongat. Conserveu-ho en un lloc fresc i sec, protegit de la llum solar.  No conté lactosa, ni conté gluten. No supereu la dosi diària recomanada. Els complements alimenticis no són substitutius de cap dieta sana, seguiu un estil de vida saludable amb una alimentació sana i equilibrada. Manteniu aquest producte lluny de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans d'utilitzar aquest producte.

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució
   Contribueix a mantenir la regularitat del trànsit intestinal. Comprimit bicapa especialment formulat a partir d'una combinació única d'actius naturals com la Frangula estimula els nervis de l'intestí, Alga de Roca ajuda a mantenir la regularitat intestinal, Altea són mucílags que formen una capa que s'adhereix a l'intestí i protegeix la mucosa de possibles lesions, i Biotina és una Vitamina implicada en la reparació cel·lular, contribueix al manteniment en condicions normals de les mucoses, com la mucosa intestinal. Es recomana prendre un comprimit al dia, preferiblement abans de ficar-se al llit.
   No apte per a menors de 12 anys, ni dones en període de lactància i/o embarassades. No sobrepasseu les quantitats diàries recomanades.
   No ho consumiu durant un període de temps perllongat. Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substituts d'una dieta variada, equilibrada i sana. Conserveu-ho en un lloc fresc i sec, protegit de la llum solar.  No conté lactosa, ni conté gluten. No supereu la dosi diària recomanada. Els complements alimenticis no són substitutius de cap dieta sana, seguiu un estil de vida saludable amb una alimentació sana i equilibrada. Manteniu aquest producte lluny de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans d'utilitzar aquest producte.
   URIACH
   complements dietètics

   Referències específiques