GRINTUSS PEDIATRIC XAROP 180 GR
   GRINTUSS PEDIATRIC XAROP 180 GR

   GRINTUSS PEDIATRIC XAROP 180 GR

   14,90 €
   Impostos inclosos

   Calma la tos i protegeix la mucosa, indicat per al tractament de la tos seca actua contrarestant la irritació de la mucosa o tos productiva afavorint la hidratació i l'eliminació del moc, infants a partir d'un any d'edat, promou la hidratació del moc i n'afavoreix l'eliminació.  Producte a base de mel, conté, sucre de canya. Un cop obert, utilitzeu el producte en un termini màxim de tres mesos. No l'utilitzeu en cas d'hipersensibilitat o al·lèrgia individual a un o més components. Consulteu un facultatiu mèdic en cas que els símptomes no millorin. Producte amb ingredients d´agricultura biològica, sense gluten i de sabor agradable. Conserveu-lo a temperatura ambient, allunyat de fonts de calor i protegit de la llum. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament els advertiments i les instruccions d'ús. 

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Calma la tos i protegeix la mucosa, indicat per al tractament de la tos seca contrarestant la irritació de la mucosa i per la tos productiva, afavorint la hidratació i l'eliminació del moc, infants a partir d'un any d'edat, protegeix la mucosa, mitjançant els mecanismes d'acció següents Efecte barrera, forma una pel·lícula protectora que s'adhereix a la mucosa i la protegeix del contacte amb els agents irritants, Acció muco reguladora, promou la hidratació del moc i n'afavoreix l'eliminació, Acció lubricant, redueix el frec a la faringe, causant de la tos. Producte a base de Mel i complexos moleculars, amb acció protectora i lenitiva de les vies respiratòries superiors, Sucre de canya, Olis essencials de Llimona, Taronger dolç, Mirt, Aroma natural de Llimona, Goma aràbiga, Goma xantana. Remeneu bé el flascó abans d'administrar el xarop, s'aconsella 5 ml (una culleradeta) per infants d'1-6 anys i de 10 ml (dues culleradetes) per als més grans de 6 anys, de dues a quatre vegades al dia, subministrant l'última presa abans de ficar-se al llit, inclou cullereta dosificadora, tanqueu bé el flascó després del seu ús i renteu acuradament la cullereta dosificadora. Cal que consulteu un facultatiu mèdic en cas que els símptomes no millorin. No l'utilitzeu en cas d'hipersensibilitat o al·lèrgia individual a un o més components. Un cop obert, utilitzeu el producte en un termini màxim de tres mesos. Producte amb ingredients d´agricultura biològica, sense gluten i de sabor agradable. Conserveu-lo a temperatura ambient, allunyat de fonts de calor i protegit de la llum. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament els advertiments i les instruccions d'ús.

   ABOCA
   fitoteràpia

   Referències específiques