FITONASAL ESPRAI CONCENTRAT 30 ML
   FITONASAL ESPRAI CONCENTRAT 30 ML

   FITONASAL ESPRAI CONCENTRAT 30 ML

   12,50 €
   Impostos inclosos

   Descongestiona i fluïdifica, protegeix i afavoreix la regeneració de la mucosa, efecte refrescant, gràcies  a les aromes naturals d'Eucaliptus i Menta. Indicat en casos de congestió i irritació de les fosses nasals vinculades a trastorns tant aguts com crònics. Indicat per a majors de 6 anys. El producte no conté conservants, emulsionants o altres substàncies de síntesi. S'aconsella fer servir el producte fins a un màxim de 2 mesos després de la seva obertura. No l'utilitzeu en cas d'hipersensibilitat o al·lèrgia individual a un o més components. Ús exclusiu per via nasal. Llegiu atentament els advertiments i les instruccions d'ús, abans de fer servir aquest producte. 

   Fitonasal esprai col.labora en la protecció del medi ambient, ja que el producte no conté cap gas propel·lent. 

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Descongestiona i fluïdifica, protegeix i afavoreix la regeneració de la mucosa, efecte refrescant, gràcies  a les aromes naturals d'Eucaliptus i Menta. Indicat en casos de congestió i irritació de les fosses nasals vinculades a trastorns tant aguts com crònics. Formulat amb TANNISAL-FL, complex molecular compost per Tanins, Flavonoides i Sal gemma que, juntament amb la Glicerina vegetal, confereixen al producte les accions descongestionants no farmacològiques, Astringent local que s'exerceix gràcies a la interacció inespecífica entre el producte i les proteïnes, com la proteïna inflamatòria Bradiquinina present als fluids nasals, permetent-ne l'eliminació, Osmolalitat equilibrada i estandarditzada (750 mOsm/Kg), que afavoreix l'eliminació dels fluids de la mucosa congestionada, liquant el moc i facilitant-ne l'expulsió, fins i tot a través d'una acció física de rentat de la fossa nasal, sense causar irritació i sequedat, Protectora, gràcies a la seva acció muco-adhesiva i antioxidant que afavoreix el manteniment de la integritat de la barrera epitelial i el procés de regeneració de la mucosa. No conté descongestionants vasoconstrictors i, gràcies al seu mecanisme d'acció no farmacològic, no crea habituació, no resseca la mucosa, no irrita i pot ser utilitzat freqüentment fins i tot durant períodes perllongats, l'aplicador pump-spray allibera un volum precís de solució amb cada polvorització, assegurant la uniformitat de l'aplicació. No conté conservants, la membrana filtrant preserva la qualitat microbiològica del producte a cada aplicació filtrant l'aire entrant, aquesta característica fa que el producte es pugui utilitzar fins a la data de caducitat, sense haver de recórrer a l'ús de conservants de síntes. La data de caducitat es refereix al producte intacta i correctament conservat, la data de caducitat indicada a la caixa no canvia després de la primera aplicació. Ús en adults, 2 nebulitzacions per orifici nasal, moqueu-vos el nas i repetiu l'aplicació, per edats entre 6 a 12 anys, efectueu 1 nebulització per orifici nasal, moqueu-los el nas i repetiu l'aplicació. Esbandiu l'aplicador després de cada ús posant-lo sota un raig d'aigua calenta. S'aconsella aplicar Fitonasal Esprai concentrat diverses vegades al dia, i repetir l'aplicació abans de ficar-se al llit. El producte no conté conservants, emulsionants o altres substàncies de síntesi. S'aconsella fer servir el producte fins a un màxim de 2 mesos després de la seva obertura. No l'utilitzeu en cas d'hipersensibilitat o al·lèrgia individual a un o més components. Ús exclusiu per via nasal. Eviteu el contacte amb els ulls, en cas de produir-se, renteu-los amb abundant aigua. Si els símptomes persisteixen, consulteu un facultatiu mèdic. Conserveu-lo a temperatura ambient en un lloc fresc, sec, allunyat de fonts de calor i protegit de la llum. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament els advertiments i les instruccions d'ús, abans de fer servir aquest producte.

   Fitonasal esprai col.labora en la protecció del medi ambient, ja que el producte no conté cap gas propel·lent.

   ABOCA
   fitoteràpia

   Referències específiques