NEOBIANACID ACIDEZ Y REFLUJO 45 COMPRIMITS MASTICABLES
   NEOBIANACID ACIDEZ Y REFLUJO 45 COMPRIMITS MASTICABLES

   NEOBIANACID ACIDEZ Y REFLUJO 45 COMPRIMITS MASTICABLES

   16,50 €
   Impostos inclosos

   NeoBianacid Acidesa i Reflux és un producte sanitari de complexos moleculars vegetals i minerals, que exerceix una acció protectora de la mucosa gastro-esofágica útil per contrarestar ràpidament els trastorns relacionats amb la cremor, el dolor, la sensació d'acidesa, reflux gastro-esofàgic i gastritis, símptomes associats a la dispèpsia (dificultats digestives), pesadesa i meteorisme, pot ser útil per a la prevenció de situacions que puguin provocar irritacions de la mucosa (administració de medicaments antiinflamatoris / analgèsics no esteroïdals, períodes d'estrès psicofísic, canvis d'estació, alimentació i estil de vida inadequats). El producte també és apte per al seu ús durant l'embaràs, la lactància i per a majors de 6 anys. Producte 100% natural, biològic, sense gluten i de sabor agradable. Conserveu-lo en un lloc fresc, sec, allunyat de fonts de calor i protegit de la llum. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. En cas d'utilitzar-lo en menors de 6 anys, cal una consulta amb el pediatre per fer un diagnòstic diferencial que exclogui patologies diferents de l'acidesa, el reflux i les dificultats digestives. La data de caducitat es refereix al producte sense obrir i correctament conservat. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de prendre aquest producte.

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   NeoBianacid Acidesa i Reflux és un producte sanitari de complexos moleculars vegetals i minerals, que exerceix una acció protectora de la mucosa gastro-esofágica útil per contrarestar ràpidament els trastorns relacionats amb la cremor, el dolor, la sensació d'acidesa, reflux gastro-esofàgic i gastritis, símptomes associats a la dispèpsia (dificultats digestives), pesadesa i meteorisme, pot ser útil per a la prevenció de situacions que puguin provocar irritacions de la mucosa (administració de medicaments antiinflamatoris / analgèsics no esteroïdals, períodes d'estrès psicofísic, canvis d'estació, alimentació i estil de vida inadequats). El producte també és apte per al seu ús durant l'embaràs, la lactància i per a majors de 6 anys. Gràcies al seu mecanisme d'acció pot utilitzar-se en associació amb inhibidors de la bomba de protons i anti H2, i també en els períodes de suspensió del tractament, seguint les indicacions del facultatiu mèdic. Es recomana prendre un comprimit segons necessitat, deixant que es dissolgui lentament a la boca, per a reflux gastro-esofàgic es recomana prendre un comprimit després dels àpats principals i un altre a la nit abans d'anar a dormir, per a casos d'ardor i pesadesa associats a dificultats digestives (dispèpsia), prendre un comprimit després dels àpats. En tots els casos, si cal, la presa pot repetir-se diverses vegades al dia, El producte també pot ser pres per majors de 6 anys, amb la mateixa posologia. Es pot prendre fins i tot durant períodes prolongats. Tanqueu bé el flascó després d'usar-lo, un cop obert, l'estabilitat del producte és de 6 mesos. No l'utilitzeu en cas d'hipersensibilitat o al·lèrgia individual a un o més components. Si els símptomes persisteixen consulteu al facultatiu mèdic. Es recomana prendre el producte separadament dels medicaments (com a mínim dues hores), especialment de les tetraciclines. El contingut en Glicirrizina a causa de la Regalèssia és inferior a la quantitat necessària per produir un possible augment de la pressió. Producte 100% natural, biològic, sense gluten i de sabor agradable. Conserveu-lo en un lloc fresc, sec, allunyat de fonts de calor i protegit de la llum. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. En cas d'utilitzar-lo en menors de 6 anys, cal una consulta amb el pediatre per fer un diagnòstic diferencial que exclogui patologies diferents de l'acidesa, el reflux i les dificultats digestives. La data de caducitat es refereix al producte sense obrir i correctament conservat. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de prendre aquest producte. 

   ABOCA
   fitoteràpia

   Referències específiques