ALIVIOLAS FISIOLAX 90 COMPRIMITS
   ALIVIOLAS FISIOLAX 90 COMPRIMITS

   ALIVIOLAS FISIOLAX 90 COMPRIMITS

   16,80 €
   Impostos inclosos

   Indicat en el tractament del restrenyiment, afavoreix la funció fisiològica del tracte intestinal, actua per tant amb un mecanisme d'acció fisiològic no farmacològic. Acció laxant fisiològica gràcies a l'efecte propulsor sobre el trànsit intestinal + efecte propulsor sobre la mucosa intestinal, per tant, augment de la motilitat intestinal, augment de la hidratació de la femta, augment de la protecció de la paret intestinal i modulació de la inflamació. El producte està aconsellat a partir dels 12 anys. No l'utilitzeu en cas d'hipersensibilitat o al·lèrgia individual a un o més components. No utilitzeu el producte en nens, dones embarassades o durant la lactància, ni per períodes de temps prolongats. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. En cas de restrenyiment persistent, és important consultar un facultatiu mèdic. Sense gluten. Llegiu atentament els advertiments i les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució
   Indicat en el tractament del restrenyiment, afavoreix la funció fisiològica del tracte intestinal, actua per tant amb un mecanisme d'acció fisiològic no farmacològic. Acció laxant fisiològica gràcies a l'efecte propulsor sobre el trànsit intestinal + efecte propulsor sobre la mucosa intestinal, per tant, augment de la motilitat intestinal, augment de la hidratació de la femta, augment de la protecció de la paret intestinal i modulació de la inflamació. Formulat amb fulles de Cassia angustifolia, complex d'arrel de Dent de lleó i aroma natural d'oli essencial de Fonoll. S'aconsella prendre de 1-3 comprimits a la nit, quan faci falta, amb un vas d'aigua abundant. La dosificació correcta és la mínima suficient per afavorir el trànsit intestinal fisiològic sense produir excrements líquids, per la qual cosa es pot personalitzar en funció de les necessitats individuals. El producte està aconsellat a partir dels 12 anys. No l'utilitzeu en cas d'hipersensibilitat o al·lèrgia individual a un o més components. No utilitzeu el producte en nens, dones embarassades o durant la lactància, ni per períodes de temps prolongats. No supereu la dosi aconsellada. Els complements alimentaris no poden considerar-se com a substituts d'una dieta variada i equilibrada i han de ser utilitzats en l'àmbit d'un estil de vida sa. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. En cas de restrenyiment persistent, és important consultar un facultatiu mèdic. Sense gluten. Llegiu atentament els advertiments i les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.
   ABOCA
   fitoteràpia

   Referències específiques