MELILAX ADULT MICROENEMES 10 GR 6 UNITATS
   MELILAX ADULT MICROENEMES 10 GR 6 UNITATS

   MELILAX ADULT MICROENEMES 10 GR 6 UNITATS

   10,90 €
   Impostos inclosos

   MeliLax està indicat per al tractament del restrenyiment, fins i tot en presència d'hipersensibilitat visceral (com en cas de còlon irritable), fissures anals i hemorroides, en adults a partir dels 12 anys. Micro-ènema amb cànula d'un sol ús, de doble acció, allibera l'intestí (evacuació) provocant un estímul d'activació de la defecació, sense irritar, gràcies a les seves propietats similars a les del moc i a la seva viscositat, protegeix la mucosa rectal durant el pas de la femta. Redueix les molèsties, la irritació i la inflamació que acompanyen el restrenyiment. 

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   MeliLax està indicat per al tractament del restrenyiment, fins i tot en presència d'hipersensibilitat visceral (com en cas de còlon irritable), fissures anals i hemorroides, en adults a partir dels 12 anys. Micro-ènema amb cànula d'un sol ús, de doble acció, allibera l'intestí (evacuació) provocant un estímul d'activació de la defecació, sense irritar, gràcies a les seves propietats similars a les del moc i a la seva viscositat, protegeix la mucosa rectal durant el pas de la femta. Redueix les molèsties, la irritació i la inflamació que acompanyen el restrenyiment. La doble acció de MeliLax s'obté gràcies a PROMELAXIN (fórmula patentada), complex de Mels de nèctar i de Mielada, acuradament seleccionades i elaborades en funció del contingut en monosacàrids, polisacàrids i melanoïdines, enriquit amb la fracció polisacàrída de l'Aloe i la Malva. Obriu el micro-ènema traient la cànula de seguretat, subjecteu l'anell rodó blanc situat sobre la marca, amb l'altra mà doblegueu la cànula fins a provocar el trencament i la completa separació de l'anell, traieu la cànula i apliqueu unes gotes de producte a la zona perianal, i introduïu delicadament la cànula al recte, comprimiu completament el micro-ènema i una vegada finalitzada l'aplicació, manteniu-lo pressionat fins a extreure'n totalment la cànula, per evitar que el producte sigui re-aspirat. Apte durant l'embaràs i la lactància. No l'utilitzeu en cas d'hipersensibilitat o al·lèrgia individual a un o més components. En cas de restrenyiment persistent cal consultar un facultatiu mèdic per descartar altres patologies. El micro-ènema és d'un sol ús, per tant no s'ha de reutilitzar. No conté gluten. Llegiu atentament els advertiments i les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.

   ABOCA
   fitoteràpia

   Referències específiques