MELILAX MICROENEMAS 10 GR ADULT 6 UNITATS
   MELILAX MICROENEMAS 10 GR ADULT 6 UNITATS

   MELILAX MICROENEMAS 10 GR ADULT 6 UNITATS

   11,20 €
   Impostos inclosos

   Indicat per al tractament del restrenyiment, fins i tot en presència d'hipersensibilitat visceral (com en cas de còlon irritable), fissures anals i hemorroides, adults a partir dels 12 anys. Micro-ènema amb cànula, doble acció, allibera l'intestí (evacuació) provocant un estímul d'activació de la defecació, sense irritar, gràcies a les seves propietats similars a les del moc i a la seva viscositat, protegeix la mucosa rectal durant el pas de la femta, redueix les molèsties, la irritació i inflamació que acompanyen el restrenyiment. No l'utilitzeu en cas d'hipersensibilitat o al·lèrgia individual a un o més components. Apte durant l'embaràs i la lactància. En cas de restrenyiment persistent cal consultar un facultatiu mèdic per descartar altres patologies. El micro-ènema és d'un sol ús, no s'ha de reutilitzar. No conté gluten. Manteniu aquest producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament els advertiments i les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte. 

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Indicat per al tractament del restrenyiment, fins i tot en presència d'hipersensibilitat visceral (com en cas de còlon irritable), fissures anals i hemorroides, adults a partir dels 12 anys. Micro-ènema amb cànula d'un sol ús, no s'ha de reutilitzar, amb doble acció, allibera l'intestí (evacuació) provocant un estímul d'activació de la defecació, sense irritar, gràcies a les seves propietats similars a les del moc i a la seva viscositat, protegeix la mucosa rectal durant el pas de la femta, redueix les molèsties, la irritació i inflamació que acompanyen el restrenyiment. La doble acció de MeliLax s'obté gràcies a PROMELAXIN (fórmula patentada), complex de Mels de nèctar i de Mielada, acuradament seleccionades i elaborades en funció del contingut en monosacàrids, polisacàrids i melanoïdines, enriquit amb la fracció polisacàrída de l'Aloe i la Malva. Obriu el micro-ènema traient la cànula de seguretat, subjecteu l'anell rodó blanc situat sobre la marca, amb l'altra mà doblegueu la cànula fins a provocar el trencament i la completa separació de l'anell, traieu la cànula i apliqueu unes gotes de producte a la zona perianal, i introduïu delicadament la cànula al recte, comprimiu completament el micro-ènema i una vegada finalitzada l'aplicació, manteniu-lo pressionat fins a extreure'n totalment la cànula, per evitar que el producte sigui re-aspirat. Apte durant l'embaràs i la lactància. No l'utilitzeu en cas d'hipersensibilitat o al·lèrgia individual a un o més components. En cas de restrenyiment persistent cal consultar un facultatiu mèdic per descartar altres patologies. No conté gluten. Manteniu aquest producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament els advertiments i les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.

   ABOCA
   fitoteràpia

   Referències específiques