NS LIPOLESS 90 COMPRIMITS Ampliar

NS LIPOLESS 90 COMPRIMITS

control de pes

Nou

Ajuda a regular el greix acumulat en el cos

Més detalls

€17.45

Més informació

Ns Lipoless, un complement alimentari que ajuda a disminuir l'emmagatzematge del greix acumulat en el cos, especialment a la zona abdominal i en els glutis i cuixes. Ns Lipoless funciona a través de quatre accions atribuïbles als seus actius inclosos en la seva exclusiva composició: lipolítica, termogènica, antiangiogènic i antioxidant.
Acció termogènica i lipolítica:
-Coleus Forskholii, que promou la descomposició dels greixos emmagatzemades en les cèl·lules grasses, augmenta el metabolisme basal de l'organisme i augmenta així la utilització del greix corporal.
-Cafè Verd, que redueix l'absorció de glucosa a l'intestí i inhibeix la seva formació en el fetge. Així s'utilitza el greix acumulat com a font d'energia i s'afavoreix la seva eliminació.
Acció antiangiogènic: OB-X és una barreja d'extractes de plantes el mecanisme d'acció es basa en un efecte antiangiogènic (evita la creació de vasos sanguinis nous en el teixit adipós frenant el seu creixement).
Acció antioxidant: gràcies a les vitamines D, E i Zinc incloses en els actius d'aquest complement alimentari.

Es recomana pendre 3 comprimits al dia mitja hora abans dels apats (Verd-Esmorzar, Verd-Dinar, Morat-Sopar) Conté Cafeina, no es apte per nens i dones embarassades Els complements alimenticis estàn destinats a persones sanes i no s'han de fer servir com a substituts de dietes equilibrades i estils de vida saludables Les persones embarassades han de consultar al seu metge sempre abans de pendre un complement alimentici No supereu les dosis recomanades Llegeix atentament les instruccions d'ús abans de pendre aquest producte

Opinions

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

NS LIPOLESS 90 COMPRIMITS

NS LIPOLESS 90 COMPRIMITS

Ajuda a regular el greix acumulat en el cos

30 other products in the same category: