SUAVINEX DISCOS ABSORBENTES 60 UNITATS
   SUAVINEX DISCOS ABSORBENTES 60 UNITATS

   SUAVINEX DISCOS ABSORBENTES 60 UNITATS

   10,90 €
   Impostos inclosos

   Durant la lactància, especialment en les delicades fases inicials, poden aparèixer molestes irritacions al pit i esquerdes, que creen dificultats i causen dolor durant la presa i que necessiten cures higièniques. Els discos Suavinex, ofereixen màxima protecció, presenten quatre capes, teixit non woven a la part interior del disc, testat dermatològicament, el qual garanteix la màxima suavitat per cuidar la delicada pell del pit, nucli molt absorbent per protegir el pit de la humitat, també neutralitza l'olor de la llet, intens en ocasions, garantint més comoditat i higiene, làmina impermeable per assegurar que la llet no traspassi el disc en els casos de pèrdues abundants, teixit microporós a la capa exterior per garantir la correcta transpirabilitat, permet la ventilació correcta del pit, respectant l'estat natural de la pell i fa prevenció de l'aparició d'esquerdes i irritacions, garanteixen la màxima absorció, suavitat, seguretat i transpirabilitat. S'adapten perfectament al pit de la dona, són extrafins i imperceptibles sota la roba, es col·loquen entre el pit i el sostenidor. Són d'un sol ús i es presenten en bossetes individuals per poder portar-los còmodament a la bossa. Fabricats amb Cel·lulosa provinent de boscos sostenibles. Incorporen una banda adhesiva per a una major fixació al sostenidor. No és cap joguina, feu-ho servir sempre sota la supervisió d'un adult. Manteniu aquest producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.  

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Durant la lactància, especialment en les delicades fases inicials, poden aparèixer molestes irritacions al pit i esquerdes, que creen dificultats i causen dolor durant la presa i que necessiten cures higièniques. Els discos Suavinex, ofereixen màxima protecció, presenten quatre capes, Capa 1 Teixit non woven a la part interior del disc, testat dermatològicament, el qual garanteix la màxima suavitat per cuidar la delicada pell del pit, Capa 2 Nucli molt absorbent per protegir el pit de la humitat, també neutralitza l'olor de la llet, intens en ocasions, garantint més comoditat i higiene, Capa 3 Làmina impermeable per assegurar que la llet no traspassi el disc en els casos de pèrdues abundants, Capa 4 Teixit microporós a la capa exterior per garantir la correcta transpirabilitat, permet la ventilació correcta del pit, respectant l'estat natural de la pell i fa prevenció de l'aparició d'esquerdes i irritacions, garanteixen la màxima absorció, suavitat, seguretat i transpirabilitat. S'adapten perfectament al pit de la dona, són extrafins i imperceptibles sota la roba, es col·loquen entre el pit i el sostenidor. Són d'un sol ús i es presenten en bossetes individuals per poder portar-los còmodament a la bossa. Fabricats amb Cel·lulosa provinent de boscos sostenibles. Incorporen una banda adhesiva per a una major fixació al sostenidor. No és cap joguina, feu-ho servir sempre sota la supervisió d'un adult. Manteniu aquest producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte. 

   SUAVINEX
   cura infantil

   Referències específiques