FOTOPROTECTOR ISDIN PEDIATRICS TRANSPARENT ESPRAI SPF 50+ 250 ML
   FOTOPROTECTOR ISDIN PEDIATRICS TRANSPARENT ESPRAI SPF 50+ 250 ML

   FOTOPROTECTOR ISDIN PEDIATRICS TRANSPARENT ESPRAI SPF 50+ 250 ML

   21,90 €
   Impostos inclosos

   La pell infantil és especialment sensible, per això és molt important protegir-la per evitar risc de dany solar. Fotoprotector corporal per a pells que necessiten una aportació extra d'hidratació, incloses pells atòpiques i sensibles, alta protecció UVB i UVA SPF50+, tecnologia Wet Skin, absorció ràpida i instantània tant en pell molla com en pell seca, transparent, no deixa residu blanc, manté el factor de protecció, molt resistent a l'aigua. Indicat per a infants a partir de 3 anys. Fórmula millorada amb extracte de Sempreviva (Helychrisum Italicum), planta de propietats antioxidants i calmants, ajuda a calmar i a reforçar la funció barrera de la pell. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Fórmula Sea Friendly amb la majoria d'ingredients biodegradables i/o inorgànics. Producte testat pediàtricament i dermatològicament. Recipient a pressió, pot rebentar si s'escalfa, manteniu-lo allunyat de la calor, de superfícies calentes, d'espurnes, de flames obertes, de la llum del sol i de qualsevol altra font d'ignició, no l'exposeu a temperatures superiors a 50ºC. No fumeu quan el feu servir. No el perforeu ni el cremeu fins i tot després del seu ús. No en respireu els vapors. Feu-lo servir exclusivament en llocs ben ventilats. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.   

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   La pell infantil és especialment sensible, per això és molt important protegir-la per evitar risc de dany solar. Fotoprotector corporal per a pells que necessiten una aportació extra d'hidratació, incloses pells atòpiques i sensibles, alta protecció UVB i UVA SPF50+, tecnologia Wet Skin, absorció ràpida i instantània tant en pell molla com en pell seca, transparent, no deixa residu blanc, manté el factor de protecció, molt resistent a l'aigua. Indicat per a infants a partir de 3 anys. Fórmula millorada amb extracte de Sempreviva (Helychrisum Italicum), planta de propietats antioxidants i calmants, ajuda a calmar i a reforçar la funció barrera de la pell. Apliqueu-lo generosament, sobre la pell seca o molla, mitja hora abans de l'exposició solar, i mantenint una distància màxima de 5 cm de la pell, cal fer un suau massatge per repartir de manera uniforme el producte fins a la seva total absorció,  i re-aplicar cada 2 hores indistintament sobre pell mullada o seca, també després de transpirar, nedar, o assecar-se amb la tovallola cal repetir l'aplicació. Si no s'hi aplica la quantitat suficient de producte, es redueix el factor de protecció. Manteniu els nadons i infants protegits de la llum solar directa, pediatres i dermatòlegs recomanen no exposar-los directament al sol i protegir-los adequadament amb barret, ulleres de sol, roba i fotoprotectors de SPF alt especialment formulats per a la seva pell i hidratar-los amb aigua regularment. Eviteu el contacte amb ulls i mucoses, no vaporitzeu el producte directament sobre la cara, en cas de contacte amb ulls i/o mucoses, cal que ho esbandiu ràpidament amb aigua natural fresca. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Fórmula Sea Friendly amb la majoria d'ingredients biodegradables i/o inorgànics. Producte testat pediàtricament i dermatològicament. Recipient a pressió, pot rebentar si s'escalfa, manteniu-lo allunyat de la calor, de superfícies calentes, d'espurnes, de flames obertes, de la llum del sol i de qualsevol altra font d'ignició, no l'exposeu a temperatures superiors a 50ºC. No fumeu quan el feu servir. No el perforeu ni el cremeu fins i tot després del seu ús. No en respireu els vapors. Feu-lo servir exclusivament en llocs ben ventilats. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte. 

   ISDIN
   solars infantil

   Referències específiques