NS FLORABIOTIC KIDS RECUPERADOR INSTANT 8 SOBRES
   NS FLORABIOTIC KIDS RECUPERADOR INSTANT 8 SOBRES

   NS FLORABIOTIC KIDS RECUPERADOR INSTANT 8 SOBRES

   7,99 €
   Impostos inclosos

   Manteniment de la flora intestinal i reforç del sistema immune dels més petits. La flora intestinal adquirida a la infància primerenca sembla determinant en la resposta immune a la infància i l'edat adulta. Sabor neutre.

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   NS Florabiotic Recuperador Instant Kids, és un complement alimentari per el manteniment de la flora intestinal i reforç del sistema immune dels més petits. Formulat amb Lacticaseibacillus rhamnosus GG i una combinació de ceps de Bifidobacterium, es pot utilitzar de manera continuada com a reforç del sistema immune, així com en situacions en què la flora intestinal es pot desequilibrar, com és la presa d'antibiòtics. Combina L.rhamnosus que ajuda a repoblar la flora intestinal després de l'ús d'antibiòtics, i en cas de diarrees agudes, contribuint a reduir-ne la durada amb 4 ceps de Bifidobacterium (Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium lactis), flora predominant tant al tracte digestiu de nens sans com a la llet materna. La flora intestinal adquirida a la infància primerenca sembla determinant en la resposta immune a la infància i l'edat adulta. Especialment recomanat per períodes de tornada a l'escola, canvis estacionals, canvis en els hàbits alimentaris tals com menjadors escolars, campaments, vacances…Molt senzill d'administrar, diluïu el contingut del sobre en 250 ml d'aigua, remeneu-ho, per dissoldre-ho correctament. Es pot administrar amb l'ajuda d'una xeringa (sense agulla). Sense gust, per facilitar la toma. Separeu-ho 2 hores de la presa d'antibiòtics. Els complements alimentaris estàn destinats a persones sanes i no s'han de fer servir com a substituts de dietes equilibrades i estils de vida saludables. Les persones sota control mèdic han de consultar amb el facultatiu mèdic abans de consumir un complement alimentari. No supereu la dosi recomanada. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Manteniu-lo en un lloc fresc i sec. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de prendre aquest producte.

   CINFA
   dieta i coadjuvants

   Referències específiques