NS FLORABIOTIC KIDS RECUPERADOR INSTANT 8 SOBRES
   NS FLORABIOTIC KIDS RECUPERADOR INSTANT 8 SOBRES

   NS FLORABIOTIC KIDS RECUPERADOR INSTANT 8 SOBRES

   7,70 €
   Impostos inclosos
   Manteniment de la flora intestinal i reforç del sistema immune dels més petits, especialment recomanat per períodes de tornada a l'escola, canvis estacionals, canvis en els hàbits alimentaris tals com menjadors escolars, campaments, vacances… . La flora intestinal adquirida a la infància primerenca sembla determinant en la resposta immune a la infància i l'edat adulta. Sabor neutre. Els complements alimentaris estan destinats a persones sanes i no s'han de fer servir com a substituts de dietes equilibrades i estils de vida saludables. Les persones sota control mèdic han de consultar amb el facultatiu mèdic abans de consumir un complement alimentari. No supereu la dosi recomanada. Manteniu-lo en un lloc fresc i sec. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de prendre aquest producte.
   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució
   NS Florabiotic Recuperador Instant Kids, és un complement alimentari per el manteniment de la flora intestinal i reforç del sistema immune dels més petits. Formulat amb Lacticaseibacillus rhamnosus GG i una combinació de ceps de Bifidobacterium, es pot utilitzar de manera continuada com a reforç del sistema immune, situacions en què la flora intestinal es pot desequilibrar, medicació amb antibiòtics. Combina L.rhamnosus que ajuda a repoblar la flora intestinal després de l'ús d'antibiòtics, i en cas de diarrees agudes, contribuint a reduir-ne la durada amb 4 ceps de Bifidobacterium (Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium lactis), flora predominant tant al tracte digestiu de nens sans com a la llet materna. La flora intestinal adquirida a la infància primerenca sembla determinant en la resposta immune a la infància i l'edat adulta. Especialment recomanat per períodes de tornada a l'escola, canvis estacionals, canvis en els hàbits alimentaris tals com menjadors escolars, campaments, vacances…Molt senzill d'administrar, diluïu el contingut del sobre en 250 ml d'aigua, remeneu-ho, per dissoldre-ho correctament. Es pot administrar amb l'ajuda d'una xeringa (sense agulla). Sense gust, per facilitar la toma. Separeu-ho 2 hores de la presa d'antibiòtics. Els complements alimentaris estan destinats a persones sanes i no s'han de fer servir com a substituts de dietes equilibrades i estils de vida saludables. Les persones sota control mèdic han de consultar amb el facultatiu mèdic abans de consumir un complement alimentari. No supereu la dosi recomanada. Manteniu-lo en un lloc fresc i sec. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de prendre aquest producte.
   CINFA
   dieta i coadjuvants

   Referències específiques