FOTOPROTECTOR ISDIN PEDIATRICS FUSION WATER SPF50+ 50 ML
   FOTOPROTECTOR ISDIN PEDIATRICS FUSION WATER SPF50+ 50 ML

   FOTOPROTECTOR ISDIN PEDIATRICS FUSION WATER SPF50+ 50 ML

   20,99 €
   Impostos inclosos

   La pell infantil és especialment sensible, per això és molt important protegir-la per evitar risc de dany solar. Fotoprotector ultralleuger pediàtric per a ús facial diari, ús infantil i per nadons, apte per a pell atòpica i sensible, textura ultralleugera que s'absorbeix de manera immediata fins i tot en pell molla sense deixar residu gras, proporciona una agradable sensació de frescor amb un acabat sedós i sense brillantors, hidrata la pell intensament i aporta una alta protecció UVB/UVA. A partir dels 6 mesos d'edat. Manteniu els nadons i infants sempre protegits de la llum solar directa, pediatres i dermatòlegs recomanen no exposar-los directament al sol i protegir-los adequadament (roba, barret, ulleres de sol i alta protecció UV). En els nadons, utilitzeu el fotoprotector a les àrees no cobertes (cara i dors a mans) durant l'exposició solar indirecta. Ús exclusivament tòpic, extern.  Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Fórmula amb la majoria d'ingredients biodegradables i/o orgànics, Sea Friendly. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte. 

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució
   La pell infantil és especialment sensible, per això és molt important protegir-la per evitar risc de dany solar. Fotoprotector ultralleuger pediàtric de fase externa aquosa per a ús facial diari, en infants i nadons, apte per pells atòpiques i sensibles, textura ultralleugera que s'absorbeix de manera immediata fins i tot en pell molla sense deixar residu gras, proporciona una agradable sensació de frescor amb un acabat sedós i sense brillantors, hidrata la pell intensament i aporta una alta protecció UVB/UVA. A partir dels 6 mesos d'edat. Apliqueu-la generosament sobre la pell molla o seca, mitja hora abans de l'exposició solar, uns 2mg/cm² de producte, si reduïu aquesta dosi, es redueix el factor de protecció, repetiu l'aplicació cada 2 hores o bé després de suar, nedar o assecar-vos amb la tovallola, no deixa residu, bona absorció. Eviteu el contacte amb ulls i mucoses, en cas de contacte, renteu-los amb abundant aigua. Manteniu els nadons i infants sempre protegits de la llum solar directa, pediatres i dermatòlegs recomanen no exposar-los directament al sol i protegir-los adequadament (roba, barret, ulleres de sol i alta protecció UV). En els nadons, utilitzeu el fotoprotector a les àrees no cobertes (cara i dors a mans) durant l'exposició solar indirecta. Formulat per minimitzar els riscos d'al·lèrgia, testat pediàtrica i dermatològicament, hipoalergènic. Sense perfum. No pica als ulls. Eviteu el contacte amb ulls i mucoses, en cas de contacte, renteu-los amb abundant aigua. Ús exclusivament tòpic, extern. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada.Fórmula amb la majoria d'ingredients biodegradables i/o orgànics, Sea Friendly. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.
   ISDIN
   solars infantil

   Referències específiques