REUTERI GOTES 5ML Ampliar

REUTERI GOTES 5ML

dieta i coadjuvants

Nou

Probiotic, regula la digestió,redueix el restrenyiment, alleuja el dolor abdominal.

 
 

Més detalls

€13.60

Més informació

Indicacions 

- Còlics. Reducció de la durada del temps del plor i simptomatologia associada al còlic lactant. 

- Disminueix la durada i la gravetat de la diarrea aguda a nadons, sobretot en les d'origen viral i preferentment per rotavirus. (Els probiòtics són més efectius a l'inici de la malaltia i s'han de prendre durant no menys de cinc dies).

- Diarrea associada a antibiòtics. L'ús de probiòtics de forma conjunta amb antibiòtics orals redueix fins a un 75% l'aparició de diarrea. 

- Intolerància a la lactosa. Millora la digestibilitat en contribuir a la digestió de la lactosa a l'intestí prim i disminuir el buidament gàstric. 

- Fenòmens al·lèrgics. Tant en l'al·lèrgia alimentària com en la dermatitis atòpica, els probiòtics poden regular les reaccions d'hipersensibilitat i disminuir la inflamació i la permeabilitat intestinal, en promoure els mecanismes de barrera endògena i induir la tolerància oral. 

- Per prevenir la dermatitis atòpica (sobretot en cas d'existència d'antecedents familiars), es recomana que la mare prengui reuteri un mes abans de donar a llum, i que posteriorment es el de l'nadó acabat de néixer durant un any. 

Mode d'ús 

Agitar bé abans d'utilitzar. Prendre 5 gotes al dia i no superar la dosi diària expressament recomanada. No necessita conservació en fred. Es poden administrar directament al lactant, tot i que també es pot barrejar amb líquid o fins i tot introduir en el biberó un cop estigui temperat per poder prendre-ho. No es pot introduir en aliments calents i no ha de superar els 37ºC.

Advertències 

Mantenir fora de l'abast dels nens. Aquest producte el pot prendre una persona celíaca, al·lèrgica / intolerant a l'ou, o intolerant a la llet. Apte per a diabètics i celíacs. Sense lactosa. Pot contenir traces de proteïnes de llet de vaca

Opinions

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

REUTERI GOTES 5ML

REUTERI GOTES 5ML

Probiotic, regula la digestió,redueix el restrenyiment, alleuja el dolor abdominal.

 
 

30 other products in the same category: