ODAMIDA COL.LUTORI 135 ML
   ODAMIDA COL.LUTORI 135 ML

   ODAMIDA COL.LUTORI 135 ML

   6,43 €
   Impostos inclosos

   Medicament de principi actiu Clorur de Benzalconi, d'acció bactericida contra els gèrmens de la cavitat bucal i Clorur de Zinc d'acció astringent i desodorant de la boca, combatent el mal alè. No apte per a menors de 12 anys. Pot ser emprat de dues maneres; com a col·lutori bucal, dissolent 1 part del producte en 4 parts d'aigua, després del raspallat de les dents, màxim quatre vegades al dia o bé com a tocs, en estat pur, sense diluir, amarant un bastonet de cotó i fer tocs a la zona bucal lesionada amb aftes o nafres. Ús exclusivament  extern, no us ho empasseu. Si la simptomatologia persisteix, empitjora o apareix febre després de 5 dies de tractament, heu de consultar el facultatiu mèdic. Llegiu atentament les instruccions d'us abans de fer servir aquest medicament.

   AEMPS

   Els enllaços contenen informació vital per l'ús adequat dels medicaments.
   Si observeu cap error, preguem ens ho comuniqueu.

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Medicament de principi actiu Clorur de Benzalconi, d'acció bactericida contra els gèrmens de la cavitat bucal i Clorur de Zinc d'acció astringent i desodorant de la boca, combatent el mal alè. En la seva composició, Odamida presenta una sàvia barreja de substàncies anomenades aromes, com són Anís, Canyella, Clau, Menta, Mentol, Benjuí, Vainillina i altres, de propietats molt beneficioses per al benestar de la cavitat bucal. Si la simptomatologia persisteix, empitjora o apareix febre després de 5 dies de tractament, heu de consultar el facultatiu mèdic. No apte per a menors de 12 anys. No el feu servir en cas d'hipersensibilitat o al·lèrgia a algun dels components, no el poseu en contacte amb l'oïda, ja que el Clorur de Benzalconi és ototòxic. Si estas embarassada o en període de lactància, creus que podries estar embarassada o tens intenció de quedar embarassada, consulta el facultatiu mèdic abans d'utilitzar aquest medicament. Pot ser emprat de dues maneres; com a col·lutori bucal, dissolent 1 part del producte en 4 parts d'aigua, després del raspallat de les dents, màxim quatre vegades al dia o bé com a tocs, en estat pur, sense diluir, amarant un bastonet de cotó i fer tocs a la zona bucal lesionada amb aftes o nafres. Ús exclusivament  extern, no us ho empasseu. Si considereu que patiu un efecte advers greu, o si aprecieu qualsevol efecte advers no esmentat en aquest prospecte, informeu el facultatiu mèdic. Manteniu sempre el pot ben tancat. Manteniu aquest medicament fora de la vista i de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions del prospecte abans de fer ús d'aquest medicament.

   Medicament no subjecte a prescripció mèdica.

   Els medicaments no s'han de llençar pels desaigües ni a les escombraries. Dipositeu els envasos i els medicaments que no necessiteu al contenidor que trobareu a la farmàcia. D'aquesta manera ajudareu a protegir el medi ambient. Moltes gràcies.

   LABORATORIO PELAYO
   antisèptics i desinfectants

   Referències específiques