ARKOPHARMA CASCARA SAGRADA 50 CÀPSULES
   ARKOPHARMA CASCARA SAGRADA 50 CÀPSULES

   ARKOPHARMA CASCARA SAGRADA 50 CÀPSULES

   6,99 €
   Impostos inclosos

   Medicament a base de plantes per al tractament de curta durada del restrenyiment ocasional. Si necessiteu prendre laxants freqüentment, la causa del restrenyiment ha de ser investigada, cal evitar l'ús freqüent d'aquest tipus de laxants. Si els símptomes empitjoren o no milloren després de 4 dies, heu de consultar el facultatiu mèdic. No apte per a menors de 12 anys. La dosi recomanada és per adults i majors de 12 anys, 1 càpsula al dia abans de ficar-se al llit amb un vas d'aigua. L'ús durant l'embaràs i el període de lactància no està recomanat. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de prendre aquest medicament.

   AEMPS

   Els enllaços contenen informació vital per l'ús adequat dels medicaments.
   Si observeu cap error, preguem ens ho comuniqueu.

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Medicament a base de plantes per al tractament de curta durada del restrenyiment ocasional. Si necessiteu prendre laxants freqüentment, la causa del restrenyiment ha de ser investigada, cal evitar l'ús freqüent d'aquest tipus de laxants. Si els símptomes empitjoren o no milloren després de 4 dies, heu de consultar el facultatiu mèdic. No apte per a menors de 12 anys. No preneu Càscara Sagrada si sou al·lèrgic als principis actius o a qualsevol dels seus altres components, si patiu un dolor abdominal d'origen desconegut, si patiu o heu patit recentment diarrees o vòmits amb pèrdua important de líquids i electròlits, si patiu obstrucció intestinal i estenosi, atonia, apendicitis, malalties inflamatòries del còlon (com pot ser la Malaltia de Crohn, colitis ulcerosa), si patiu malalties gastrointestinals agudes o persistents no diagnosticades. La dosi recomanada és per adults i majors de 12 anys, 1 càpsula al dia abans de ficar-se al llit amb un vas d'aigua, aquest medicament necessita cert temps perquè aparegui la seva acció, entre 6-12 hores després de la seva administració, per la qual cosa es recomana prendre'l a la nit perquè l'efecte tingui lloc l'endemà al matí. Els aliments i begudes no tenen influència sobre l'efecte del medicament. Aquest medicament pot produir dolor a l'abdomen i deposicions líquides, en particular en persones que pateixen còlon irritable, aquests efectes en molts casos són perquè s'ha pres una dosi més gran de la necessària, per la qual cosa en aquests casos caldrà reduir la dosi. Si estas embarassada, o creus que podries estar-ho, consulta el facultatiu mèdic abans de prendre aquest medicament. L'ús durant l'embaràs i el període de lactància no està recomanat. Conserveu-lo en un lloc fresc i sec, no el conserveu a temperatura superior a 30ºC. Manteniu aquest medicament fora de l'abast i la vista de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de prendre aquest medicament.

   Medicament no subjecte a prescripció mèdica.

   Els medicaments no s'han de llençar pels desaigües ni a les escombraries. Dipositeu els envasos i els medicaments que no necessiteu al contenidor que trobareu a la farmàcia. D'aquesta manera ajudareu a protegir el medi ambient. Moltes gràcies.

   ARKOPHARMA
   laxants

   Referències específiques