CINFAMAR INFANTIL 12,5 MG SOLUCIÓ ORAL 12 SOBRES
   CINFAMAR INFANTIL 12,5 MG SOLUCIÓ ORAL 12 SOBRES

   CINFAMAR INFANTIL 12,5 MG SOLUCIÓ ORAL 12 SOBRES

   5,13 €
   Impostos inclosos

   Medicament de principi actiu Dimenhidrinat, actua contra el mareig produït pels mitjans de locomoció. Indicat en la prevenció i tractament dels símptomes del mareig produït pels mitjans de transport per terra, mar o aire, com ara nàusees, vòmits i/o vertígens per a infants entre 2-12 anys. No utilitzeu aquest medicament en menors de 2 anys. Heu de consultar un facultatiu mèdic si la simptomatologia empitjora o no millora després de 7 dies. Llegiu atentament el prospecte abans de prendre aquest medicament.

   AEMPS

   Els enllaços contenen informació vital per l'ús adequat dels medicaments.
   Si observeu cap error, preguem ens ho comuniqueu.

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Medicament de principi actiu Dimenhidrinat, actua contra el mareig produït pels mitjans de locomoció. Indicat en la prevenció i tractament dels símptomes del mareig produït pels mitjans de transport per terra, mar o aire, com ara nàusees, vòmits i/o vertígens per a infants entre 2-12 anys. No utilitzeu aquest medicament en menors de 2 anys. Heu de consultar un facultatiu mèdic si la simptomatologia empitjora o no millora després de 7 dies. Si esteu embarassada o en període de lactància, creieu que podrieu estar embarassada o teniu intenció de quedar-vos embarassada, consulteu el facultatiu mèdic abans d'utilitzar aquest medicament. El consum de medicaments durant l'embaràs pot ser perillós per a l'embrió o el fetus i ha de ser vigilat pel facultatiu mèdic. Les dones en període de lactància no han de prendre aquest medicament sense abans consultar el facultatiu mèdic, ja que aquest medicament passa a la llet materna. No es recomana el consum d'alcohol durant el temps que estigueu prenent aquest medicament. Aquest medicament es pren per via oral. Per infants entre 7-12 anys, 2-4 sobres unidosi (que corresponen a 25 o 50 mg de dimenhidrinat), si cal, es pot repetir aquesta dosi cada 6-8 hores, repartits en diverses tomes, no supereu mai la dosi de més de 12 sobres unidosi al dia (150 mg de dimenhidrinat), infants entre 2-6 anys, 1-2 sobres unidosi (que corresponen a 12,5 o 25 mg de dimenhidrinat), si cal, es pot repetir aquesta dosi cada 6-8 hores, repartits en diverses tomes, no supereu mai la dosi de més de 6 sobres unidosi al dia (75 mg de dimenhidrinat). Gust a gerds. Es recomana fer la primera toma, almenys mitja hora abans d'iniciar el viatge (preferiblement 1 o 2 hores abans), i en cas de no haver-ho pres abans, la primera toma es realitzarà quan apareguin els símptomes, si el mareig persisteix, deixeu passar almenys 6 hores entre una tomai la següent. Es recomana prendre aquest medicament amb aliments, aigua o llet per minimitzar la irritació gàstrica. No s'ha d'utilitzar en menors de 2 anys. En pacients amb malalties del fetge, cal consultar el facultatiu mèdic abans de prendre aquest medicament, ja que podria ser necessari reduir-ne la dosi. No preneu Cinfamar infantil, si sou al·lèrgics al Dimenhidrinat, la Difenhidramina o algun dels altres components d'aquest medicament, si patiu de crisis asmàtiques. Manteniu aquest medicament fora de la vista i de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de prendre aquest medicament.

   Medicament no subjecte a prescripció mèdica.

   Els medicaments no s'han de llençar pels desaigües ni a les escombraries. Dipositeu els envasos i els medicaments que no necessiteu al contenidor que trobareu a la farmàcia. D'aquesta manera ajudareu a protegir el medi ambient. Moltes gràcies.

   CINFA
   mareig cinètic

   Referències específiques