LUBRISTIL 30 UNIDOSIS 0.3 ML
   LUBRISTIL 30 UNIDOSIS 0.3 ML

   LUBRISTIL 30 UNIDOSIS 0.3 ML

   13,60 €
   Impostos inclosos

   Lubristil Unidosis és una llàgrima artificial, sense conservants, hipotònica, humectant, lubricant i de propietats viscoelàstiques, s'utilitza per a la lubricació i hidratació de la superfície ocular en tots els casos de molèsties oculars, irritació i/o ull sec a causa de les alteracions de la pel·lícula llagrimal per factors ambientals com ara pol·len, pols, enlluernament, contaminació i l'ús d'ordinadors, també està indicat per alleujar els símptomes de molèsties als ulls derivats de l'ús de lents de contacte. L'ús del producte pot causar ocasionalment intoleràncies (lleugera sensació de cremor o irritació). Cada envàs unidosi s'ha d'utilitzar immediatament després de ser obert. Manteniu aquest producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer-lo servir. 

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Lubristil Unidosis és una llàgrima artificial, sense conservants, hipotònica, humectant, lubricant i de propietats viscoelàstiques, s'utilitza per a la lubricació i hidratació de la superfície ocular en tots els casos de molèsties oculars, irritació i/o ull sec a causa de les alteracions de la pel·lícula llagrimal per factors ambientals com ara pol·len, pols, enlluernament, contaminació i l'ús d'ordinadors, també està indicat per alleujar els símptomes de molèsties als ulls derivats de l'ús de lents de contacte. Formulat amb Àcid hialurònic al 0,15% com a ingredient actiu, és un polímer natural present de manera fisiològica a l'ull humà, les característiques físiques particulars del Hialuronat sòdic, confereixen a la solució oftàlmica, importants propietats viscoelàstiques reduint la fricció causada per moviments oculars, com el parpelleig, i assegura protecció de l'ull durant els processos de reparació de l'epiteli de la còrnia. Alleugeriment instantani i sensació de benestar de llarga durada. Renteu i desinfecteu-vos les mans abans d'utilitzar-lo, cal que us assegureu que l'envàs unidosi no estigui malmès, separeu un envàs unidosi de la tira, obriu-lo, tot donant voltes a la part superior, sense llençar-la, instil.leu 1-2 gotes quatre vegades al dia al sac conjuntival, o segons necessitat, evitant que la extremitat de l'envàs entri en contacte amb l'ull o amb qualsevol altra superfície per tal d'evitar qualsevol tipus de contaminació. L'ús del producte pot causar ocasionalment intoleràncies (lleugera sensació de cremor o irritació). Cada envàs unidosi s'ha d'utilitzar immediatament després de ser obert. Manteniu aquest producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer-lo servir.

   ANGELINI PHARMA
   cura oftàlmica

   Referències específiques