OPTAVA SOLUCIÓ OCULAR 5 MG 10 ML
   OPTAVA SOLUCIÓ OCULAR 5 MG 10 ML

   OPTAVA SOLUCIÓ OCULAR 5 MG 10 ML

   16,40 €
   Impostos inclosos
   Solució de confort de doble acció, osmoprotectora i lubricant per a la superfície ocular, crea una capa lipídica que, en no ser aquosa, roman més temps a l'ull, hidratant-lo i protegint-lo. Per alleujar de forma ràpida els símptomes de la sequedat ocular, picor, coïssor o cremor, protegeix i proporciona una comoditat instantània i benestar a llarg termini, conté conservant PURITE (r), que en contacte amb els ulls es transforma en els components naturals de la llàgrima. Apliqueu 2-3 gotes a cada ull sempre que sigui necessari. Compatible amb totes les lents de contacte. Un cop obert l'envàs, té una validesa de 6 mesos, desprès d'aquest temps s'ha de rebutjar el producte no utilitzat. Manteniu aquest producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions abans de fer servir aquest producte.
   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Solució de confort de doble acció, osmoprotectora i lubricant per a la superfície ocular, crea una capa lipídica que, en no ser aquosa, roman més temps a l'ull, hidratant-lo i protegint-lo. Per alleujar de forma ràpida els símptomes de la sequedat ocular, picor, coïssor o cremor, protegeix i proporciona una comoditat instantània i benestar a llarg termini, conté conservant PURITE (r), que en contacte amb els ulls es transforma en els components naturals de la llàgrima. Apliqueu 2-3 gotes a cada ull sempre que sigui necessari. Compatible amb totes les lents de contacte. Un cop obert l'envàs, té una validesa de 6 mesos, desprès d'aquest temps s'ha de rebutjar el producte no utilitzat. La síndrome de l'ull se, provoca irritació, sensació de sorra i cremor, sensibilitat a la llum, sequedat, dolor i fatiga ocular, els ulls poden envermellir-se lleugerament, sentir-se pesats i fer-se sensibles a la llum solar, a les parpelles es pot arribar a observar una secreció filamentosa (lleganyes). Aquests símptomes dificulten la realització de tasques quotidianes com ara llegir, conduir, cosir, veure la TV o treballar davant d'un ordinador. Les causes són diverses, manca o dèficit de llàgrima, mala qualitat de la llàgrima, activitats en què es parpelleja amb menys freqüència, exposició a gasos, pols i fum de cigarreta són especialment irritants, l'aire condicionat pot produir una atmosfera seca, insuficiència de les glàndules palpebrals per produir llàgrimes degut al procés d'envelliment, obstrucció de les glàndules sebàcies a les parpelles, alguns medicaments poden reduir la producció de llàgrimes, amb menys freqüència, l'ull sec pot ser conseqüència d'una malaltia, com ara la síndrome de Sjögren, present en persones amb artritis reumatoide.. En condicions normals, els ulls es mantenen hidratats per les llàgrimes que es troben a la superfície, al parpellejar, les llàgrimes es distribueixen per tota la superfície dels ulls, aquestes llàgrimes contenen substàncies que lubrifiquen els ulls, prevenen les infeccions i retarden la seva evaporació. És bastant improbable que l'ull sec afecti a la visió, no obstant si els ulls estan molt secs, els símptomes poden ser intolerables. Manteniu aquest producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions abans de fer servir aquest producte.

   ABBVIE (ALLERGAN)
   cura oftàlmica

   Referències específiques