FOTOPROTECTOR ISDIN HYDRO LOTION SPF50+ 200 ML
      FOTOPROTECTOR ISDIN HYDRO LOTION SPF50+ 200 ML

      FOTOPROTECTOR ISDIN HYDRO LOTION SPF50+ 200 ML

      20,99 €
      Impostos inclosos

      Protector Solar corporal bifàsic, protegeix, detoxifica i revitalitza la pell, ideal per a pell sensible, gràcies al fotoprotector corporal bifàsic hidratant d'assecatge immediat, alta protecció UVB/UVA SPF50+. La seva fórmula amb Chlorella maris evita l'oxidació de la pell. Loció oleo-aquosa bifàsica de doble acció, alta protecció UVB/UVA SPF50+, gràcies a la seva formulació amb Chlorella Maris detoxifica i revitalitza la pell del dany induït per la radiació solar per la seva acció antioxidant. No ho vaporitzeu sobre la cara, eviteu el contacte amb ulls, mucoses i pell irritada o amb lesions, en cas de contacte esbandiu-los amb abundant aigua fresca. Resistent a l'aigua. Producte no sensibilitzant. Testat dermatològicament. Fórmula Sea Friendly, respectuosa amb el fons marí. Manteniu el producte lluny de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions abans de fer servir aquest producte. 

      Quantitat:
      Write your review

      EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

      • Política de seguretatPolítica de seguretat
      • Política de lliuramentPolítica de lliurament
      • Política de devolucióPolítica de devolució

      Protector Solar corporal bifàsic, protegeix, detoxifica i revitalitza la pell, ideal per a pell sensible, gràcies al fotoprotector corporal bifàsic hidratant d'assecatge immediat, alta protecció UVB/UVA SPF50+. La seva fórmula amb Chlorella maris evita l'oxidació de la pell. Loció oleo-aquosa bifàsica de doble acció, alta protecció UVB/UVA SPF50+, gràcies a la seva formulació amb Chlorella Maris detoxifica i revitalitza la pell del dany induït per la radiació solar per la seva acció antioxidant. A més de protegir la pell, aporta una acció hidratant, s'absorbeix d'immediat i amb efecte refrescant. Ofereix a la pell un aspecte més flexible i elàstic i més lluminós. És molt important que ho barregeu-ho durant 5 segons abans de l'aplicació i us assegureu que les dues fases del producte s'han barrejat correctament, apliqueu-ho generosament sobre la pell seca mitja hora abans de l'exposició solar, repetiu l'aplicació cada 2 hores i després de transpirar (suar), nedar o assecar-vos amb la tovallola. Cal tenir en compte que al reduir la quantitat d'aplicació o no remenar prou bé el producte, es redueix el factor de protecció. No ho vaporitzeu sobre la cara, eviteu el contacte amb ulls, mucoses i pell irritada o amb lesions, en cas de contacte esbandiu-los amb abundant aigua fresca. Resistent a l'aigua. Producte no sensibilitzant. Testat dermatològicament. Fórmula Sea Friendly, respectuosa amb el fons marí. Manteniu el producte lluny de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions abans de fer servir aquest producte.

      ISDIN
      protectors solars

      Referències específiques