FOTOPROTECTOR ISDIN FUSION WATER MAGIC SPF50+ 50 ML
   FOTOPROTECTOR ISDIN FUSION WATER MAGIC SPF50+ 50 ML

   FOTOPROTECTOR ISDIN FUSION WATER MAGIC SPF50+ 50 ML

   20,99 €
   Impostos inclosos

   Hi ha factors externs, com ara l'exposició solar, el contacte amb l'aigua salada, el clor o el vent, que provoquen que la pell es deshidrati més ràpidament. Fusion Water Magic 5 és un fotoprotector facial ultralleuger de fase externa aquosa, ús diari, de ràpida absorció, acabat sedós, i que no deixa residu gras. Formulat amb Àcid hialurònic, Vitamina E i Mediterranean Alga Extract, d'acció antioxidant, ajuda a prevenir el dany solar i els signes del fotoenvelliment. Els Fotoprotectors 5*Star Daily Protection proporcionen una alta protecció UV testada en condicions reals d'alta radiació solar, no irriten els ulls testats sota control oftalmològic, de textura ultralleugera, absorció inmediata i hidratació intensa que no deixa residu, oil control apte per a tot tipus de pells, producte Wet Skin, pot aplicar-se amb la pell molla. Agiteu el flascó abans de fer servir el fotoprotector, apliqueu-lo generosament sobre la pell mitja hora abans de l'exposició solar i repetiu l'aplicació cada dues hores i després de suar, nedar, assecar-vos amb la tovallola, i mentre duri l'exposició al sol. Si reduïu la quantitat de fotoprotector, es redueix el factor de protecció. Producte no comedogènic.  Testat dermatològicament. Hipoalergènic, formular per a minimitzar el risc d'al.lèrgies.  Aquest fotoprotector s'emmarca en el compromís ISDIN amb projectes per tenir cura de mars i oceans. Ús tòpic exclusivament extern. Eviteu el contacte amb ulls i mucoses, en cas de contacte renteu-los amb abundant aigua. Eviteu el contacte amb tèxtils. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.  

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució
   Hi ha factors externs, com ara l'exposició solar, el contacte amb l'aigua salada, el clor o el vent, que provoquen que la pell es deshidrati més ràpidament. L'ús de Fusion Water MAGIC SPF0+ aporta un increment significatiu de la hidratació a la pell, comença a actuar 30 minuts després de la seva aplicació i es manté fins a 12 hores, ajuda a prevenir el dany solar i els signes del fotoenvelliment. Fotoprotector facial de fase aquosa externa, absorció immediata i acabat sedós, no irrita els ulls, textura ultralleugera ideal per a activitats a l'aire lliure amb exposició perllongada al sol, ofereix una alta protecció enfront la llum solar, gràcies a l'Àcid hialurònic aporta una hidratació intensa i contribueix a reduir els signes visibles de l'envelliment. Ideal per a la pell grassa, matifica la pell, no deixa residu gras, protegeix contra el dany produït pels radicals lliures gràcies al Mediterranean Alga Extract ingredient d´origen marí ric en compostos antioxidants, ajuda a mantenir l'estructura cel·lular de la pell i a estimular-ne les defenses naturals, la Vitamina E proporciona acció antioxidant, ajudant a prevenir el mal que els radicals lliures ocasionen a la pell. Agiteu bé l'envàs abans de fer servir el protector, apliqueu-lo generosament sobre la pell seca, la quantitat adequada per a la zona de la cara, són dues línies de producte esteses a dos dits, repartiu-lo homogèniament per tota la cara, coll, clatell i orelles, si l'exposició solar és superior a 2 hores, cal tornar a aplicar el protector i també després de suar, banyar-se, i assecar-se amb la tovallola. En reduir la quantitat de producte aplicada, es redueix el factor de protecció. Eviteu el contacte amb els ulls i mucoses, en cas de contacte, renteu-los amb abundant aigua. Isdin recomana incloure Fusion Water MAGIC SPF50+ a la rutina del dia a dia per mantenir la pell hidratada i protegida en 5 senzills passos; fer servir el netejador habitual, aplicar el contorn d'ulls, potenciar la cura de la pell facial amb un sèrum concentrat, seguir amb una crema hidratant i finalment, protegir la pell amb Fusion Water MAGIC SPF50+. Els Fotoprotectors 5*Star Daily Protection d´ús diari aporten una alta protecció UV testada en condicions reals d´alta radiació solar, no irriten els ulls, són oil-free i tenen una alta tolerabilitat en tota mena de pell. Producte no comedogènic  Aquest fotoprotector s'emmarca en el compromís ISDIN amb projectes per tenir cura de mars i oceans. Ús tòpic exclusivament extern. No el refrigereu ni congeleu. Eviteu el contacte amb tèxtils. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.
   ISDIN
   protectors solars

   Referències específiques