FOTOULTRA 100 ISDIN SPOT PREVENT SPF50+ 50 ML
   FOTOULTRA 100 ISDIN SPOT PREVENT SPF50+ 50 ML

   FOTOULTRA 100 ISDIN SPOT PREVENT SPF50+ 50 ML

   22,70 €
   Impostos inclosos

   Ajuda a prevenir les taques solars a la cara, front, galtes i llavi superior, hidrata la pell, millora l'elasticitat, disminueix les arrugues, ajuda a regenerar la pell, proporciona suavitat, corregeix els signes visibles de l'edat, propietats antioxidants, textura fluida, molt alta protecció UVB/UVA, prevenció de les taques solars degudes al sol i les taques de l'embaràs, pre i post procediments làser, persones que usen productes fotosensibilitzants, abans i després de procediments dermatològics o estètics, prevenció de la formació d'alteracions de pigmentació. Es recomana evitar l'exposició solar directa i és imprescindible l‟ús diari d‟un fotoprotector. Ofereix una protecció tres vegades superior al mínim requerit en un protector solar SPF50+ enfront dels raigs UVA i UVB, que estimulen el procés de pigmentació. Apte per a tot tipus de pell i també pells atòpiques i sensibles. Producte mineral oil-free i no comedogènic. Testat dermatològicament, formulat per minimitzar el risc d'al.lèrgies, hipoalergènic. Eviteu el contacte amb tèxtils. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada.Llegiu atentament les instruccions abans de fer servir aquest producte.

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució
   Ajuda a prevenir les taques solars a la cara, principalment al front, les galtes i el llavi superior, embaràs, pre i post procediments làser, persones que usen productes fotosensibilitzants, abans i després de procediments dermatològics o estètics, prevenció de la formació d'alteracions de pigmentació. Gràcies a l'Àcid hialurònic hidrata la pell, millora l'elasticitat de la pell, disminueix les arrugues, proporciona suavitat, corregeix els signes visibles de l'edat, Alantoïna promou la regeneració de la pell, Vitamines C i E ingredients amb propietats antioxidants, textura fluida, es fon amb la pell, molt alta protecció UVB/UVA. Es recomana evitar l'exposició solar directa i és imprescindible l‟ús diari d‟un fotoprotector. Ofereix una protecció 3 vegades superior al mínim requerit en un protector solar SPF50+ enfront dels raigs UVA i UVB, que estimulen el procés de pigmentació. Apte per a tot tipus de pell i també pells atòpiques i sensibles. Agiteu-ho abans de fer-ho servir, apliqueu generosament sobre la pell neta i seca mitja hora abans de l'exposició solar, cal que repetiu l'aplicació cada 2 hores i després de suar, nedar, banyar-vos, assecar-vos amb la tovallola mentre duri l'exposició al sol. En reduir la quantitat aplicada, es redueix el factor de protecció. Isdin recomana afegir Spot Prevent SPF50+ a la rutina del dia a dia per mantenir la pell protegida i evitar l'aparició de taques en 5 senzills passos; fer servir el netejador habitual, aplicar el contorn dels ulls, potenciar la rutina amb un sèrum concentrat, hidratar la cara, i finalment protegir la pell amb Spot Prevent SPF50+. No es recomana utilitzar dos fotoprotectors alhora, millor alternar-ne l'ús en funció de l'activitat que es realitzi, una bona opció seria fer servir Spot Prevent SPF50+ per a exposicions directes i perllongades a l'aire lliure per tal de prevenir futures taques, i utilitzar Active Unify SPF50+ com a tractament, aplicant-lo cada dia al matí i migdia durant temporades d'un mínim de 3 mesos, per el tractament de les taques ja existents. Manteniu els infants i nadons fora de la llum solar directe. Eviteu el contacte amb ulls i mucoses, en cas de contacte, renteu-los amb abundant aigua. Producte mineral oil-free i no comedogènic. Testat dermatològicament, formulat per minimitzar el risc d'al·lèrgies, hipoalergènic. Eviteu el contacte amb tèxtils. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions abans de fer servir aquest producte.
   ISDIN
   protectors solars

   Referències específiques