FOTOPROTECTOR ISDIN FUSION WATER URBAN SPF30+ 50 ML
   FOTOPROTECTOR ISDIN FUSION WATER URBAN SPF30+ 50 ML

   FOTOPROTECTOR ISDIN FUSION WATER URBAN SPF30+ 50 ML

   22,80 €
   Impostos inclosos

   Protector solar facial de fase aquosa i textura ultralleugera, ús diari amb acció anti-pol·lució per a entorns urbans, els Fotoprotectors 5*Star Daily Protection proporcionen una alta protecció UV, protecció reforçada UVA i Llum Blava per prevenir els signes visibles del fotoenvelliment, milloren els signes de fatiga de la pell i li aporten lluminositat i aspecte saludable, avaluats sota control oftalmològic, no piquen als ulls, textura ultra lleugera, de ràpida absorció, no deixen residu gras, ideals per aplicar diàriament com a base del maquillatge i aptes per a tot tipus de pell, incloses les pells atòpiques, tecnologia Wet Skin, poden aplicar-se sobre la pell molla i son ideals per integrar-los en la rutina diària de la cura facial, Sea Friendly, formulats amb la majoria d'ingredients biodegradables i/o inorgànics. Manteniu els nadons i infants fora de la llum solar. Producte no comedogènic, Oil-free, Hipoal·lergènic, Testat dermatològicament, formulat per minimitzar el risc d'al·lèrgia. Eviteu el contacte amb ulls i mucoses, en cas de contacte renteu-los amb abundant aigua. No el refrigereu ni congeleu. Ús exclusivament tòpic, extern. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.  

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució
   Protector solar facial de fase aquosa i textura ultralleugera, ús diari amb acció anti-pol·lució per a entorns urbans, els Fotoprotectors 5*Star Daily Protection proporcionen una alta protecció UV, protecció reforçada UVA i Llum Blava per prevenir els signes visibles del fotoenvelliment, milloren els signes de fatiga de la pell i li aporten lluminositat i aspecte saludable, avaluats sota control oftalmològic, no piquen als ulls, textura ultra lleugera, de ràpida absorció, no deixen residu gras, ideals per aplicar diàriament com a base del maquillatge i aptes per a tot tipus de pell, incloses les pells atòpiques, tecnologia Wet Skin, poden aplicar-se sobre la pell molla i son ideals per integrar-los en la rutina diària de la cura facial, Sea Friendly, formulats amb la majoria d'ingredients biodegradables i/o inorgànics. Conté Extracte de gingebre ric en Xogaol i Gingerol, que redueixen l'estrès oxidatiu induït per la llum blava. Apliqueu-lo generosament sobre la pell seca com a últim pas abans del maquillatge, la quantitat adequada per a la zona de la cara són dues línies de producte esteses a dos dits, i repartir-ho homogèniament per tota la cara i al coll, clatell i les orelles, si l'exposició solar és superior a 2 hores, cal que repetiu l'aplicació sobretot després de suar, nedar i assecar-vos amb la tovallola. Manteniu els nadons i infants fora de la llum solar. Producte no comedogènic, Oil-free, Hipoal·lergènic, Testat dermatològicament, formulat per minimitzar el risc d'al·lèrgia. Eviteu el contacte amb ulls i mucoses, en cas de contacte renteu-los amb abundant aigua. No el refrigereu ni congeleu. Ús exclusivament tòpic, extern. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte. 
   ISDIN
   protectors solars

   Referències específiques