FOTOULTRA ISDIN AGE REPAIR FUSION WATER COLOR SPF50+ 50 ML
      FOTOULTRA ISDIN AGE REPAIR FUSION WATER COLOR SPF50+ 50 ML

      FOTOULTRA ISDIN AGE REPAIR FUSION WATER COLOR SPF50+ 50 ML

      23,40 €
      Impostos inclosos

      Protecció solar facial de fase aquosa, amb color, d'ús diari, textura fresca i ultralleugera, d'absorció immediata i hidratació intensa, tolerància òptima, apte per a tot tipus de pell. Triple acció anti-fotoenvelliment; 1-Alta protecció que ajuda a prevenir el dany solar, protegeix la pell de la pol·lució urbana i combat el dany oxidatiu, reparació del dany solar acumulat a nivell cel·lular, estimula la síntesi pròpia de Coenzima Q10 millorant la lluminositat de la pell, promou la producció de Col·lagen i la reducció de les arrugues. Producte no comedogènic, Oil-free, Hipoalergènic, testat dermatològicament. Ús exclusivament tòpic, extern. No el refrigereu ni congeleu. Eviteu el contacte amb tèxtils. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.  
      Fotoprotector que s'emmarca en el compromís ISDIN Sea friendly, amb la majoria d'ingredients biodegradables i/o inorgànics, per tenir cura de mars i oceans. 

      Quantitat:
      Write your review

      EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

      • Política de seguretatPolítica de seguretat
      • Política de lliuramentPolítica de lliurament
      • Política de devolucióPolítica de devolució
      Protecció solar facial de fase aquosa, amb color, d'ús diari, textura fresca i ultralleugera, d'absorció immediata i hidratació intensa,
      tolerància òptima, apte per a tot tipus de pell. Triple acció anti-fotoenvelliment; 1-Alta protecció que ajuda a prevenir el dany solar, innovadora formulació film-forming, protegeix la pell de la pol·lució urbana i combat el dany oxidatiu, 2- Reparació del dany solar acumulat a nivell cel·lular, 3- Afavoreix la estimulació de la síntesi pròpia de Coenzima Q10 millorant la lluminositat de la pell, promou la producció de Col·lagen i la reducció de les arrugues. Cobertura natural que s'adapta a pells clares i mitjanes, dissimula imperfeccions i unifica el to. La seva fórmula Wet Skin facilita l'aplicació en la pell humida sense deixar residu blanc, (conté pigments, per assegurar una cobertura natural es recomana aplicar en pell seca), apliqueu-lo sobre la pell neta mitja hora abans de l'exposició solar i també abans del maquillatge, repetiu l'aplicació cada 2 hores i després de suar, nedar o assecar-vos amb la tovallola. En reduir la quantitat de producte aplicada, es redueix el factor de protecció. Manteniu els nadons i infants fora de la radiació solar directe. Eviteu el contacte amb els ulls i mucoses, en cas de contacte, renteu-los amb abundant aigua. Producte no comedogènic, Oil-free, Hipoalergènic, testat dermatològicament, formulat per minimitzar el risc d'al·lèrgia. No irrita els ulls, avaluat sota control oftalmològic. Els Fotoprotectors 5*Star Daily Protection d´ús diari aporten una alta protecció UV testada en condicions reals d´alta radiació solar. Ús exclusivament tòpic, extern. No el refrigereu ni congeleu. Eviteu el contacte amb tèxtils. Manteniu el producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.
      Fotoprotector que s'emmarca en el compromís ISDIN Sea friendly, amb la majoria d'ingredients biodegradables i/o inorgànics, per tenir cura de mars i oceans.
      ISDIN
      protectors solars

      Referències específiques