FISIOCREM CANNABIX CREMA 60 ML
   FISIOCREM CANNABIX CREMA 60 ML

   FISIOCREM CANNABIX CREMA 60 ML

   10,99 €
   Impostos inclosos

   Crema tòpica d'efecte reconfortant i hidratant, aporta una sensació d'alleujament i benestar a la pell. La seva innovadora fórmula amb Cannabidiol (CBD) és un fitocanabinoide extret de l'oli de Cànem, sense efecte psicoactiu o narcòtic, els fitocannabinoides poden actuar sobre el sistema endocannabinoide del nostre organisme, és un sistema de comunicació intercel·lular on la seva funció principal és mantenir l'equilibri al nostre organisme, això significa regular moltes de les funcions fisiològiques com la gana, estrès, sistema de defensa, el somni o la percepció i regulació del dolor, entre moltes altres, Conté Mentol, no es apte per menors de tres anys. No ho apliqueu a la cara, en ferides, mucoses, pell irritada o sensible. Si apareix irritació, deixeu d'aplicar-vos la crema immediatament. Llegiu atentament les instruccions abans de fer servir aquest producte. 

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Crema tòpica d'efecte reconfortant i hidratant, aporta una sensació d'alleujament i benestar a la pell. La seva innovadora fórmula amb Cannabidiol (CBD) és un fitocanabinoide extret de l'oli de Cànem, sense efecte psicoactiu o narcòtic, els fitocannabinoides poden actuar sobre el sistema endocannabinoide del nostre organisme, és un sistema de comunicació intercel·lular on la seva funció principal és mantenir l'equilibri al nostre organisme, això significa regular moltes de les funcions fisiològiques com la gana, estrès, sistema de defensa, el somni o la percepció i regulació del dolor, entre moltes altres, Oli de llavor de cànem, Àrnica i Hypercum, són actius vegetals que en sinergia amb el Cannabidiol (CBD) proporcionen un alleugeriment més gran, i extracte de Vainilla activa la micro-circulació cutània potenciant l'efecte dels actius alhora que proporciona un efecte calor reconfortant. Apliqueu-la, un parell o tres vegades al dia, amb un lleuger massatge per facilitar l'absorció. Eviteu el contacte amb els ulls, renteu-vos bé les mans després de cada aplicació, si entre en contacte amb els ulls, renteu-los amb abundant aigua. Conté Mentol, no es apte per menors de tres anys. No ho apliqueu a la cara, en ferides, mucoses, pell irritada o sensible. Si apareix irritació, deixeu d'aplicar-vos la crema immediatament. Llegiu atentament les instruccions abans de fer servir aquest producte.

   URIACH
   a casa i a la farmaciola

   Referències específiques