MÀSCARA QUIRÚRGICA IIR NEGRA 10 UNITATS
   MÀSCARA QUIRÚRGICA IIR NEGRA 10 UNITATS

   MÀSCARA QUIRÚRGICA IIR NEGRA 10 UNITATS

   2,40 €
   Impostos inclosos

   Màscara filtrant quirúrgica FFP2, de 3 capes. Impedeix l'entrada de bacteris, microorganismes i patògens. Producte d'un sol ús. L'ús màxim recomanat d'utilització és de 8 hores. No és re-utilitzable. La presencia de característiques físiques especials, com molt vell facial, ulleres,.. poden impedir un correcte ajustament de la màscara. Conserveu-la en lloc sec, sense exposició a la llum solar directa i a temperatura ambient. Manteniu aquest producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer-la servir. 

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Màscara filtrant quirúrgica FFP2, de 3 capes amb una eficàcia de filtració bacteriana del 98 %, impedeix l'entrada de bacteris, microorganismes i patògens, màxima resistència a les esquitxades. Per col.locar-la, cal rentar-se primer les mans, ajusteu les gomes elàstiques adequadament i la banda flexible al pont del nas, després col.loqueu la mascara a la cara, per sota del mentó. Per retirar-la, traieu-la tirant de les gomes elàstiques, ja que la part davantera de la màscara podria estar contaminada. Llençeu-la immediatament al contenidor del rebuig i renteu-vos bé les mans. Producte d'un sol ús. L'ús màxim recomanat d'utilització és de 8 hores. No és re-utilitzable. Ús adults, inclou salva-orelles i bossa zip porta-màscara. No les feu servir en atmosferes amb baixa concentració d'oxigen o zones poc ventilades. La presencia de característiques físiques especials, com molt vell facial, ulleres,.. poden impedir un correcte ajustament de la màscara. Conserveu-la en lloc sec, sense exposició a la llum solar directa i a temperatura ambient. Manteniu aquest producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer-la servir.
   Seguiu les recomanacions locals o les regulacions del lloc de treball per a rebutjar-les per tal d'intentar reduir el risc potencial de propagació, La màscara s'ha de rebutjar en un contenidor proveït de bossa de plàstic, preferiblement amb tapa i control no manual. Es recomana utilitzar doble bossa per preservar el contingut de la primera bossa en cas d'esquinçament de la bossa exterior. Les màscares utilitzades també es poden rebutjar als contenidors per a rebuig biològics. Moltes gràcies.   

   COFARES
   protecció

   Referències específiques