MÀSCARA IIR INFANTILS 10 UNITATS
   MÀSCARA IIR INFANTILS 10 UNITATS

   MÀSCARA IIR INFANTILS 10 UNITATS

   1,75 €
   Impostos inclosos
   Màscara quirúrgica infantil, apte a partir de tres anys, no estèrils i no re-utilitzables (són d'un sol ús), disseny de tres plecs, còmodes i fàcils d'ajustar, amb suport metàl.lic anatòmic per el nas, subjecció suau amb elàstics mides 14.5X9.5 cm. Per fer servir exclusivament sota supervisió d'adults. Aquestes màscares no aporten oxigen, no les feu servir en zones de baixa concentració d'oxigen o en zones poc ventilades. La presència de característiques facials especials o l'ús d'ulleres poden impedir un ajustament correcte de la màscara. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer-ho servir.
   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Màscara quirúrgica infantil, aptes a partir de tres anys, no estèrils i no re-utilitzables (són d'un sol ús), disseny de tres plecs, còmodes i fàcils d'ajustar, amb suport metàl.lic anatòmic per el nas, subjecció suau amb elàstics mides 14.5X9.5 cm. Composició, tela sense teixir, tela filtrant, elàstic i pinça nasal, de goma natural, no conté làtex. Guardeu-les en un ambient sec i fresc allunyat de la llum directa i de la calor. Per fer servir exclusivament sota supervisió d'adults, per tal d'evitar asfixies, no ho introduïu a la boca. Amb el cantó imprès cap ensota, col.loqueu-la sobre el nas i la boca assegurant que no quedin grans espais entre la cara i la màscara, passeu les bandes elàstiques per darrera de les orelles, pessigueu la pinça nasal per tal d'ajustar-la bé al nas, cobriu la màscara amb les dues mans i inhaleu ràpidament per verificar-ne un correcte ajustament. Aquestes màscares no aporten oxigen, no les feu servir en zones de baixa concentració d'oxigen o en zones poc ventilades. La presència de característiques facials especials o l'ús d'ulleres poden impedir un ajustament correcte de la màscara. Manteniu aquest producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer-ho servir.
   Seguiu les recomanacions locals o les regulacions del lloc de treball per a rebutjar-les per tal d'intentar reduir el risc potencial de propagació, La màscara s'ha de rebutjar en un contenidor proveït de bossa de plàstic, preferiblement amb tapa i control no manual. Es recomana utilitzar doble bossa per preservar el contingut de la primera bossa en cas d'esquinçament de la bossa exterior. Les màscares utilitzades també es poden rebutjar als contenidors per a rebuig  biològics. Moltes gràcies.  
    
    

   MAPEFARM
   protecció

   Referències específiques