MÀSCARA NR-FFP2 ROSA 10 UNITATS
   MÀSCARA NR-FFP2 ROSA 10 UNITATS

   MÀSCARA NR-FFP2 ROSA 10 UNITATS

   6,65 €
   Impostos inclosos

   Màscara auto-filtrant FFP2 - NR (no re-utilitzable) de color rosa, ús per a adults. Estructura de 5 capes. Abans i després de fer-la servir, renteu-vos bé les mans amb aigua i sabó, o bé amb una solució hidroalcohòlica. No la feu servir més de 8 hores, i substituïu-la si s'humiteja o es deteriora, no la feu servir en atmosferes explosives, o en llocs on hi hagi flames obertes. No són adequades per a ús professional, en ambients amb deficiència d'oxigen o en presència de contaminants perillosos per a la salut (ex. gasos tòxics). Fabricades amb tèxtil no teixit i cotó. Mides 16cmX10,5cm. Manteniu aquest producte lluny de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer-les servir. 

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Màscara auto-filtrant FFP2 - NR (no re-utilitzable) de color rosa, ús per a adults. Estructura de 5 capes. Abans i després de fer-la servir, renteu-vos bé les mans amb aigua i sabó, o bé amb una solució hidroalcohòlica. Col·loqueu la pinça nasal sobre el pont del nas, subjecteu les gomes elàstiques amb cada mà i utilitzeu-les per obrir la màscara, després col·loqueu primer, la part inferior a la barbeta i després la part superior del nas, col·loqueu les gomes darrere les orelles i ajusteu la màscara perquè us quedi ben ajustada, una màscara ben ajustada cobreix la boca, nas i la barbeta. Assegureu-vos que la màscara no estigui oberta, que no quedi cabell, barba o roba entre la màscara i la cara i que les vores de la màscara es trobin directament sobre la pell de la cara. Prova de fuites, sense canviar la posició de la màscara, col·loqueu les dues mans sobre ella i exhaleu aire, si sentiu un corrent d'aire al voltant del nas, ajusteu la pinça de metall, si noteu que flueix aire del perímetre de la màscara, ajusteu la posició amb les gomes i verifiqueu que les vores s'ajustin bé a la cara. Per treure-us la mascareta, sense tocar-la, subjecteu les gomes i utilitzeu-les per treure-la de la cara. Guardeu-la a llocs interiors amb humitat inferior al 80%, sense gasos corrosius i ben ventilats, lluny de fonts de calor. No la feu servir més de 8 hores, i substituïu-la si s'humiteja o es deteriora, no la feu servir en atmosferes explosives, o en llocs on hi hagi flames obertes. No són adequades per a ús professional, en ambients amb deficiència d'oxigen o en presència de contaminants perillosos per a la salut (ex. gasos tòxics). Fabricades amb tèxtil no teixit i cotó. Mides 16cmX10,5cm. Manteniu aquest producte lluny de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer-les servir.
   Seguiu les recomanacions locals o les regulacions del lloc de treball per a rebutjar-les per tal d'intentar reduir el risc potencial de propagació, La màscara s'ha de rebutjar en un contenidor proveït de bossa de plàstic, preferiblement amb tapa i control no manual. Es recomana utilitzar doble bossa per preservar el contingut de la primera bossa en cas d'esquinçament de la bossa exterior. Les màscara utilitzades també es poden rebutjar als contenidors per a rebuig biològics. Moltes gràcies.  

   HEFEI KADI BIOLOGICAL PHARMACEUTICAL Co
   protecció

   Referències específiques