GOIBI NATURE CITRONELLA 24 PEGATS
   GOIBI NATURE CITRONELLA 24 PEGATS

   GOIBI NATURE CITRONELLA 24 PEGATS

   4,60 €
   Impostos inclosos

   Indicats per tota la família, ideal per a pells sensibles i hiper-reactives, formulats amb Oli de Citronella, no taquen, transparents, no cal rascar el pegat per tal que alliberi el producte. Agradable aroma cítric. Es difonen en un radi aproximat de mig metre i per un període de 12 hores, indicat per a zones de baix risc. Apliqueu-lo mitjançant l'adhesiu sobre la roba, MAI SOBRE LA PELL o qualsevol superfície. Si patiu de malalties respiratòries, fins i tot asma, demaneu consell al facultatiu mèdic abans de fer servir aquest producte. En embaràs o en període d'alletament, demaneu al facultatiu mèdic, la conveniència d'aplicar-vos aquests pegats. Manteniu els pegats lluny de l'abast de la mainada, menjar, begudes. Eviteu el contacte amb els ulls, llavis, mucoses, zones sensibles o malaltes de la pell, i ferides. Ús exclusivament extern, no us l'empasseu ni el xucleu. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte. 
   En cas d'intoxicació o d'ingestió accidental,  truqueu al Servicio Nacional de Información Toxicológica 91 562 04 20 

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Indicats per tota la família, ideal per a pells sensibles i hiper-reactives, formulats amb Oli de Citronella, no taquen, transparents, no cal rascar el pegat per tal que alliberi el producte. Agradable aroma cítric. Es difonen en un radi aproximat de mig metre i per un període de 12 hores, indicat per zones de baix risc. Apliqueu-lo mitjançant l'adhesiu sobre la roba, MAI SOBRE LA PELL o qualsevol superfície. Es recomana l'aplicació de dos pegats un a l'alçada de l'espatlla i l'altre de la cintura per assegurar una bona difusió en tot el cos. En el cas de mainada, apliqueu el pegat en zones allunyades on no el puguin xuclar, ni empassar-se'l. Producte altament irritant, si entra en contacte amb els ulls, treure-us les lents de contacte si en porteu, i esbandiu-los amb molta aigua, si persisteix la irritació, consulteu amb un facultatiu mèdic. Si un cop aplicat el producte, noteu irritació a la pell, comenceu a tossir, retireu el pegat ràpidament. Si patiu de malalties respiratòries, fins i tot asma, demaneu consell al facultatiu mèdic abans de fer servir aquest producte. En embaràs o en període d'alletament, demaneu al facultatiu mèdic, la conveniència d'aplicar-vos aquests pegats. Manteniu els pegats lluny de l'abast de la mainada, menjar, begudes. Eviteu el contacte amb els ulls, llavis, mucoses, zones sensibles o malaltes de la pell, i ferides. Ús exclusivament extern, no us l'empasseu ni el xucleu. Llegiu atentament les instruccions d'ús abans de fer servir aquest producte.
   En cas d'intoxicació o d'ingestió accidental,  truqueu al Servicio Nacional de Información Toxicológica 91 562 04 20

   CINFA
   repel·lents mosquits

   Referències específiques