MÀSCARA NR-FFP2 T-XS 10 UNITATS
   MÀSCARA NR-FFP2 T-XS 10 UNITATS

   MÀSCARA NR-FFP2 T-XS 10 UNITATS

   16,80 €
   Impostos inclosos

   Màscara filtrant - NR FFP2 (d'un sol ús), de talla petita (XS). Inclou salva-orelles i bossa zip porta-màscara. Els equips NR (no re-utilitzables) no s'han de fer servir més de 8 hores, aquesta màscara no aporta oxigen. Quan la transporteu, utilitzeu la bossa original. Feu cas de les recomanacions d'ús del fabricant, segons les instruccions de l'etiqueta. No les feu servir en atmosferes amb baixa concentració d'oxigen o zones poc ventilades. La presencia de característiques físiques especials tals com molt vell facial, ús ulleres...poden impedir un correcte ajustament de la màscara. Guardeu-les en un espai interior ben ventilat, amb humitat inferior al 80% i sense gasos corrosius, manteniu-les allunyades de fonts de calor. Color blanc.  Manteniu aquest producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions abans de fer-les servir.

   Quantitat:
   Write your review

   EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

   • Política de seguretatPolítica de seguretat
   • Política de lliuramentPolítica de lliurament
   • Política de devolucióPolítica de devolució

   Màscara filtrant - NR FFP2 d'un sol ús, de talla petita (XS) , inclou salva-orelles i bossa zip porta-màscara. Subjecteu la màscara amb una mà, i col.loqueu-la a la cara de manera que cobreixi el nas i la barbeta, col·loqueu la cinta superior per darrere del cap, i passeu la cinta inferior per darrere del cap fins a col.locar-la a l'alçada del clatell, ajusteu el regulador per a una subjecció òptima, ajusteu el clip nasal amb les dues mans. si detecteu fuites a través de les vores, modifiqueu la posició de la màscara sobre la cara, reajusteu el clip nasal o ajusteu la tensió de les cintes de subjecció, repetiu aquest procés fins que no detecteu cap fuita. Els equips NR (no re-utilitzables) no s'han de fer servir més de 8 hores, aquesta mascareta no aporta oxigen. Quan la transporteu, utilitzeu la bossa original. Feu cas de les recomanacions d'ús del fabricant, segons les instruccions de l'etiqueta. No les feu servir en atmosferes amb baixa concentració d'oxigen o zones poc ventilades. La presencia de característiques físiques especials tals com molt vell facial, ús ulleres...poden impedir un correcte ajustament de la màscara. Composició, Tela sense teixir 66.7%, Tela no teixida fosa per bufat 33.3%, Mides, 138mmX97mm. Color blanc. Guardeu-les en un espai interior ben ventilat, amb humitat inferior al 80% i sense gasos corrosius, manteniu-les allunyades de fonts de calor. Manteniu aquest producte fora de l'abast de la mainada. Llegiu atentament les instruccions abans de fer-les servir.
   Seguiu les recomanacions locals o les regulacions del lloc de treball per a rebutjar-les per tal d'intentar reduir el risc potencial de propagació, La màscara s'ha de rebutjar en un contenidor proveït de bossa de plàstic, preferiblement amb tapa i control no manual. Es recomana utilitzar doble bossa per preservar el contingut de la primera bossa en cas d'esquinçament de la bossa exterior. Les màscares utilitzades també es poden rebutjar als contenidors per a rebuig biològics. Moltes gràcies.   

   STAR CARE
   protecció

   Referències específiques